Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Maximus Extreme İle Daha Fazlası

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Donanım & Hardware
Forum Adı: Donanım
Forum Tanımlaması: Bilgisayar donanımlarıyla ilgili sorunlar ve çözümler...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=3452
Tarih: 19-04-2024 Saat 11:37


Konu: Maximus Extreme İle Daha Fazlası
Mesajı Yazan: S3Z3R
Konu: Maximus Extreme İle Daha Fazlası
Mesaj Tarihi: 12-11-2007 Saat 00:09
       Maximus Extreme İle Daha Fazlası


 
Anakart konusundaki deneyimini özelleştirilmiş modellerle sunan Asus, Maximus serisi anakartlarla oyun cumhuriyetine yeni bireyler ekliyor.

Asus'un Republic of Games (Oyun Cumhuriyeti) ürün grubu arasında bulunan Maximus anakartlar üzerlerindeki bileşenlerden en fazlasını alan özelliklere sahip. Duyurulan Maximus Extreme model anakart, üzerindeki DDR3 bellek desteğiyle Intel'in en son çıkacak Penryn kod adlı, 45 nanometrelik çift ve dört çekirdekli işlemcileri üzerine sistem kuracaklara önemli performans geliştirmeleri sunuyor. Bu anakart, Intel'in X38 yonga seti üzerine bina edilmiş ve önceki nesil yongalara kıyasla çok daha başarılı bellek performansı sağlıyor. Bunun yanında, bellek hızlarının 1800 MHz'e kadar hızlarının aşırtılmasına destek veriyor.

Maximus serisi anakartlarda göze çarpan bir diğer güzel özellik de, tümleşik ses işlemcisinin özel bir PCI Express yuvasından sisteme bağlanması. Bu şekilde daha temiz ve çevresel elektromanyetik girişimlerden daha az etkilenmiş bir ses işlemcisine sahip olabiliyorsunuz. Ürünlerde kullanılan güney köprüsü ise Intel'in ICH9C yongası.





Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat