Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

'Grubu birinci bitiririz diyemem'

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=3353
Tarih: 28-04-2024 Saat 12:16


Konu: 'Grubu birinci bitiririz diyemem'
Mesajı Yazan: yks
Konu: 'Grubu birinci bitiririz diyemem'
Mesaj Tarihi: 11-10-2007 Saat 06:35
 
UEFA Kupasý 2. Tur H Grubu'nda mücadele edecek olan G.Saray'da, Feldkamp, "Þimdiden grubu birinci bitireceðimizi söyleyemem. Rakiplerimizi tanýmadan böyle bir açýklama yapmak biraz kendimizi büyük görmek anlamýna gelir" dedi.
Karl Heniz Feldkamp, Galatasaray'ýn bugünkü antrenmaný sýrasýnda basýn mensuplarýna yaptýðý açýklamada, sarý-kýrmýzýlý takýmýn UEFA Kupasý'ndaki grubu hakkýnda þunlarý kaydetti:

"Etraftan aldýðým duyumlara göre þimdiden turu geçtiðimiz söyleniyor. Biz de o seslere kulak vereceðiz. Ancak þimdiden grubu birinci bitireceðimizi söyleyemem. Rakiplerimizin puan cetvelindeki yerlerini buluyoruz, ama onlarý tam olarak tanýmýyoruz. Onlarýn oyun gücünü bilmiyoruz. O yüzden böyle bir açýklama yapmak kendimizi büyük görmek anlamýna gelir. Grubu birinci bitirmek tamamen bir dilek. Bu sadece bizim için deðil, diðer bütün takýmlar için de geçerli."

Ýlk maçlarýnýn deplasmanda olmasýnýn avantaj olup olmadýðýný konuþmanýn önemli olmadýðýný kaydeden Alman çalýþtýrýcý, "UEFA Kupasý'nda baþarýlý olmak istiyorsak, ligde önümüzdeki Ankaraspor maçýný kazanmamýz lazým. Bu maçý kazanmak, UEFA Kupasý'na iyi bir baþlangýç yapabilmemiz için bize güç katacaktýr" diye konuþtu.

"Alman takýmýnýn olmamasý hoþuma gitti"
Karl Heinz Feldkap, gruplarýnda Alman takýmlarýnýn olmamasýnýn hoþuna gittiðini ifade etti. Alman takýmlarýnýn bu dönemde iyi futbol oynadýklarýný dile getiren Feldkamp, "Bir Alman takýmýnýn grubumuzda olmamasý hoþuma gitti. Alman takýmlarýnýn bu dönemdi iyi olduklarýný biliyorum. Bunlar arasýnda bulunan Bayern Münih, Nürnberg gibi takýmlar iyi konsantre oluyorlar. Bu nedenle grubumuzda Alman takýmýnýn olmamasý bizim için olumlu" þeklinde konuþtu. Galatasaray'ýn geçen sezon Avrupa Þampiyonlar Ligi'nde Bordeaux'ya yenilmesinin bu sezon da ayný sonucu doðuracaðý anlamana gelmediðini ifade eden Alman çalýþtýrýcý, "Bu sezon yeni bir takýmýmýz var. Onlarla karþýlaþacak olamamýz bu sezon da tekrar yenileceðimiz anlamýna gelmiyor. Bu sezon daha deðiþik bir sonuç alýrýz diye temenni ediyorum" dedi.

"Panionios teknik direktörü Lienen futbolcumdu"
Feldkamp, rakiplerinden Panionios'un teknik direktörü Ewald Lienen'i iyi tanýdýðýný, Lienen'in eskiden oyuncusu olduðunu söyledi. Alman çalýþtýrýcý þunlarý kaydetti: "Panionios'u bir Alman çalýþtýrýyor. Onu çok iyi tanýyorum. Futbolculuðu döneminde oyuncumdu. Ýyi bir teknik direktör olduðunu biliyorum. Bu sene mukavelesi de uzatýldý. Mukavelesi uzatýldýðýna göre demek ki orada iyi iþler yapýyordur."

"Futbolcular enerjilerini mesleklerine harcamalý"
Sarý-kýrmýzýlý futbolcularýn bu sezon birçok kulvarda mücadele edeceðini ifade eden Karl Heinz Feldkamp, "Turkcell Süper Lig, UEFA Kupasý, Fortis Türkiye Kupasý ve hatta milli takýmlar olmak üzere futbolcularýmýz önemli kulvarlarda mücadele edecek. Bunun için futbolcularýn ligin ilk yarýsýnýn sonuna kadar özel yaþantýlarýnýn olmamasý gerekiyor. Bu kulvarda baþarýlý olabilmeleri için bütün enerjilerini mesleklerine
harcamalarýný göstermeleri lazým" þeklinde konuþtu.
 



Cevaplar:
Mesajı Yazan: S3Z3R
Mesaj Tarihi: 11-10-2007 Saat 06:37
bence grubu 1. bitiririz çünkü biz avrupa takýmýyýz 


Mesajı Yazan: ferman_U13
Mesaj Tarihi: 18-10-2007 Saat 19:14
 dogru sölemiþ bncede birinci bitiremez.3lük en yüksek ihtimal....

-------------
__Kaldream___Beycoast



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat