Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kuralları uyguladım

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarının mekanı...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=3246
Tarih: 04-05-2024 Saat 08:27


Konu: Kuralları uyguladım
Mesajı Yazan: S3Z3R
Konu: Kuralları uyguladım
Mesaj Tarihi: 30-09-2007 Saat 22:13
 


Kuralları uyguladım

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Hakan Şükür ve Lincoln'u Beşiktaş maçında kadroya almayarak kuralları uyguladığını söyledi.

Alman teknik direktör, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, maçtan önce son 10 saatteki gelişmelerden sonra bugün işlerinin zor olduğunu belirtirken, ''Bizim kulübümüzün de kimi kuralları var. Benim görevim o kuralları uygulamak ve uyguladım. Bunların tamamı benim düşüncelerim değil ama sezon başında kulübün çıkarları için ortak aldığımız kurallar vardı. Benim için o konu tamamıyla kapanmıştır. Bu olaylar bugünkü maça yönelikti, yarından itibaren herşey sürecek'' diye konuştu.

''Yönetim kurulu, bugün yaptıklarımı, haziran ayında benden istemişlerdi'' ifadesini kullanan Feldkamp, şöyle devam etti:

''Benden istediklerini yaptım yalnızca. Şimdi o kararı almadan önce yönetimle görüşmedik, aldıktan sonra da yönetimin sonuna dek arkamızda olduğunu gördük.''

Alman çalıştırıcı, basın mensuplarının ''Bu futbolcuları uyarabilirdiniz'' demesi üzerine de, ''O tür bir uyarıya gerek yok. Sezon başından beri Florya'dayız, kuralları herkes biliyor ama bir daha hatırlatmaya gerek yok'' dedi.

Bu sabah maç taktiğini değiştirmenin kendisi için zor olduğunu da belirten Feldkamp, ''Asıl bu gelişmelerden dolayı oluşan atmosfer çok zor oldu. Burada hiçbir şey olmamış gibi, basit birşey olmuş gibi göstermek tamamıyla yalan olur'' diye konuştu.

Feldkamp, bu konuyla ilgili futbolculara bir konuşma yasağı koymadığını da belirtirken, bu kararı vermesini de, ''30 yıldır bu mesleği yapıyorum. İyi insanların 10 kararından 8'i doğru olur. Zaten böyle olmazsa iyi olmazlar'' diye açıkladı.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat