Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

V.Manisa'dan gol þov: 6-1

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Futbol Genel
Forum Tanımlaması: Tüm takýmlar...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=2424
Tarih: 28-04-2024 Saat 15:24


Konu: V.Manisa'dan gol þov: 6-1
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: V.Manisa'dan gol þov: 6-1
Mesaj Tarihi: 21-12-2006 Saat 01:09
 Fortis Türkiye Kupasý B Grubu maçýnda V.Manisaspor evinde Eskiþehirspor'u 6-1 yendi. Maçýn gollerini V.Manisa'dan 7. dakikada Þener, 10. (pen.) ve 30. dakikalarda Holosko, 44. dakikada (pen.) Sezer, 82. ve 84.(pen.)dakikalarda Hakan kaydederken Eskiþehirspor'un tek sayýsýný ise 71. dakikada (pen.) Mahmut kaydetti.

Maçýn en ilginç noktasý ise atýlan 7 golün 4'ünün penaltýdan kaydedilmesiydi.

Alýnan bu sonuçla Eskiþehirspor 4 puanda kalýrken, V.Manisaspor puanýný 4'e yükselterek averajla Eskiþehirspor'u geçti. Grupta 5. hafta maçlarý 14 Ocak 2007'de oynanacak.

Sivas zor da olsa kazandý: 1-0

Fortis Türkiye Kupasý C grubu 3. maçýnda Sivasspor kendi sahasýnda Ýstanbul Büyükþehir Belediyesi'ni 1-0 maðlup etti.

Ýlk yarýsý golsüz eþitlikle sona eren karþýlaþmada, ikinci yarýda oyuna aðýrlýðýný koyan Sivasspor Mehmet Yýldýz ve Musa Kuþ'la girdiði net gol pozisyonlarýndan yararlanamadý.

65. dakikada  Mehmet Yýldýz  attýðý þýk golle ev sahibi takýma galibiyeti getirdi. Sivasspor aldýðý bu galibiyetin ardýndan C grubunda 4 puanla 4. sýraya yükseldi. Sivasspor son maçýnda deplasmanda Gaziantepspor'la karþýlaþacak.

Konya'da kaleleri þaþýrdýlar: 2-2

Fortis Türkiye Kupasý B Grubu karþýlaþmasýnda Konyaspor ile Ankaraspor Konya Atatürk Stadyumu'nda karþý karþýya geldi. Mücadelede 90 dakika sonunda takýmlar sahadan 2-2'lik eþitlik ile ayrýldý.

Kalelerini þaþýrdýlar...
8. dakikada Konyaspor'da Ömer'in kendi kalesine attýðý gol ile 1-0 öne geçen konuk ekip Ankaraspor 47. dakikada Tayfun ve 49. dakikada oyuncularý Ediz Bahtiyaroglu'nýn kendi kalesine attðý gol ile avantajýný yitirdi ve 2-1 geriye düþtü. 87. dakikada ise Ankaraspor'un ataðýnda oluþan karambolde El Saka'nýn dokunuþuyla topu kendi aðlarýyla buluþturdu ve konuk ekip beraberliði yakaladý. 

Bu sonuçla birlikte Konyaspor grupta puanýný 4'ya çýkarttý. Ankaraspor ise puanýný 3'e yükseltti.

 




Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat