Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Semih Saygýner'den þov

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Diðer Branþlar
Forum Tanımlaması: Diðer Spor Branþlarý, Tenis, Kung Fu, Aikido, vs hepsi burda
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=2352
Tarih: 16-04-2024 Saat 18:45


Konu: Semih Saygýner'den þov
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Semih Saygýner'den þov
Mesaj Tarihi: 26-11-2006 Saat 19:05
 Dünyaca ünlü bilardo ustasý Semih Saygýner, Ankara Ankamall'da hayranlarýyla buluþtu. Ankara Migros Alýþveriþ Merkezi'nde hayranlarýyla buluþan Saygýner, bol bol imza daðýttýktan sonra küçük bir bilardo gösteris yaptý. Özellikle küçük hayranlarý Saygýner'e yoðun ilgi gösterdi.

Saygýner, bilardo þovunda, konsantre olamadýðýndan dolayý birtakým aksilikler yaþadýðý belirterek, "Bugünkü þov her þeye raðmen keyifli geçti ve ben buraya kendimi ispatlamaya deðil buradaki insanlara zevkli anlar yaþatmak için geldim" dedi.

Çocuklara bütün spor dallarýnýn sevdirilmesinin gerektiðini vurgulayan Saygýner, "Çocuklarý sýkýcý ve disiplinli bir þekilde spora yönlendirmek yanlýþ. Spor öncelikle bir oyundur. Ben bu sporu çocuklara ve ailelere yýlardan beri sevdirme uðraþý içerisindeyim. Bu sporu yapýp, arkamdan bir takým sporcularýn gelmesini istiyorum. Ben bu sporu çocuklara sevdirmekle görevliyim. Bu þovlarý da bu sporu sevdirme amacýyla yapýyorum" þeklinde konuþtu.

Öte yandan, futbol hakemliði ile ilgili ilginç açýklamalarda bulunan Saygýner þöyle konuþtu; "Öðrenmeyi ve geliþmeyi seven bir yapýya sahibim. Bu yüzden her geçen gün hatalarýmý azaltan bir futbol hakemi olurdum. Her maç sonrasý nerelerde hata yaptýðýmý görmek için, yönettiðim müsabakalarý izlerdim. Belki de Fifa kokartlý bir hakem olurdum. Televizyondan hakemleri eleþtirmek, þunu yap, bunu yap, oynat þeklindeki yorumlar, hakemler adýna hiç hoþ ve doðru bir durum deðil. Kamerayla zor tespit ettiðiniz bir pozisyonun insan gözüyle kolayca süzmek hiç de kolay deðil. Futbolun bu kadar eleþtiri almasý, futbola herhangi bir olumlu katkýda bulunmuyor ve fanatizm ortaya çýkýyor. Ben tribünde oturduðum zaman hiç maç kaybetmiyorum, ama masa baþýnda ilk turda kaybettiðim oluyor. Dolayýsýyla konuþacaðýnýza, çýkýn oynayýn. Üslubuyla eleþtiri yapýldýðý takdirde, futbol dahil her türlü spor geliþir. Fifa kokartlý bir hakem olsaydým Brezilya - Fransa maçýný yönetmek isterdim. Ben az da olsa futbol atmosferini tatmýþ bir insaným. Fc Porto takýmýnýn stadýnda, 50 bin kiþiye bilardo gösterisi yaptým. Kaleye de bilardo topuyla 50 metreden gol atmýþ ilk insaným. Futbolcu olmak mutlaka çok keyifli bir þeydir. Çünkü futbolcular müthiþ bir atmosfer altýnda top koþturuyorlar."Semih%20Saygýnerden%20þov



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat