Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Þampiyon Fenerbahçe oldu

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Diðer Branþlar
Forum Tanımlaması: Diðer Spor Branþlarý, Tenis, Kung Fu, Aikido, vs hepsi burda
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=2043
Tarih: 20-04-2024 Saat 04:25


Konu: Þampiyon Fenerbahçe oldu
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Þampiyon Fenerbahçe oldu
Mesaj Tarihi: 10-11-2006 Saat 05:43
 Deðirmendere Polisan Kulübü tarafýndan düzenlenen 1. Polisan Voleybol Turnuvasý'nda Fenerbahçe Bayan Voleybol Takýmý, Deðirmendere Polisanspor'u 3-2 yenerek þampiyon oldu.

Ýzmit Hasan Gemici Kapalý Spor Salonu'nda yapýlan maçta Fenerbahçe, ilk seti 25-15, ikinci seti 25-17 kazandý. Üçüncü set Deðirmendere Polisanspor'un 25-20 ve dördüncü set de yine Polisanspor'un 28-26 üstünlüðüyle tamamlandý. Fenerbahçe, son seti 15-10 alarak, müsabakayý 3-2 kazandý. Fenerbahçe turnuvada þampiyon olurken, Deðirmendere Polisanspor ikinci, Galatasaray üçüncü, Yeliþyurt ise dördüncü oldu.

Fenerbahçe Bayan Voleybol Takýmý Antrenörü Adnan Kýstak, maç sonrasý yaptýðý açýklamada, "Ligler öncesinde çok güzel bir turnuva oldu. Özellikle son maçta Deðirmendere Polisan bizi çok zorladý. Milli maçlar ve birtakým eksikliklerden dolayý ayný 6 ile mücadele ettik. Buna raðmen çok iyi bir turnuva olduðu görüþündeyim. Tek eksik seyirciydi. Ýzmit seyircisini salona bekliyorduk. Bu tür turnuvalarýn ilerleyen yýllarda da devam etmesi takýmlar açýsýndan çok iyi olur" dedi.

Fenerbahçeli oyuncular Pelin, Hatice ve Çiðdem ise, lige hazýr olduklarýný belirterek, 25 Kasým'da baþlayacak ligler öncesi iyi bir hazýrlýk dönemi geçirdiklerini söyledi. Turnuvada dereceye giren takýmlara, düzenlenen törenle kupalarý verildiÞampiyon%20Fenerbahçe!




Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat