Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

G.Saray vitesi yükseltti: 68-61

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Basketbol
Forum Tanımlaması: Basketbol Hakkýndaký Düþüncelerýnýzý Burada Paylaþabilirsiniz...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=1735
Tarih: 19-04-2024 Saat 02:36


Konu: G.Saray vitesi yükseltti: 68-61
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: G.Saray vitesi yükseltti: 68-61
Mesaj Tarihi: 15-10-2006 Saat 04:28
BEKO Basketbol Ligi'nde Galatasaray Cafe Crown, TOFAÞ'ý 68-61 yendi. Galatasaray Cafe Crown'un cezasý nedeniyle seyircisiz oynanan karþýlaþmaya pota altýnda Booker ve dýþ atýþlarda Brokenborough ile etkili baþlayan TOFAÞ, Fitch ile Mc Govan'ýn sayýlarýna engel olamayýnca, ilk çeyreði Galatasaray 21-17 üstün geçti.

Ýkinci periyotta bu kez Uluð'un pota altýndan ve dýþ atýþlardan kazandýrdýðý basketlerle maçý dengeleyen TOFAÞ, top kayýplarýný sürdürdü. Holman ile Fitch'in basketleriyle üstünlüðü ele alan Galatasaray Cafe Crown, devreyi 6 sayý farkla 35-29 önde kapattý.

Sarý-kýrmýzýlýlar, üçüncü periyotta yaptýðý iyi savunmayla rakibinin kolay sayý bulmasýna izin vermezken, Fatih, Mithell, Fitch ve Tufan'la basketler kazanarak 26. dakikada 14 sayýlýk (50-36) farka ulaþtý. TOFAÞ'ta, Booker'ýn basketleri farkýn kapanmasýna yetmeyince, Galatasaray Cafe Crown son periyoda 52-39 önde girdi.

Galatasaray Cafe Crown, baþtan sona üstün götürdüðü mücadelenin son periyodunda da rakibine þans tanýmadý ve karþýlaþmadan 68-61 galip ayrýldý.

-MAÇ SORUNLARLA BAÞLADI-

Galatasaray Cafe Crown'un, bu sezon maçlarýný oynayacaðýný açýkladýðý Ayhan þahenk Spor Salonu'ndaki ilk mücadelesi sorunlu baþladý.

Maç, skorboard arýzasý dengiyle yaklaþýk 20 dakikalýk gecikmeyle baþlarken, potalarýn üzerinde bulunan 24 saniye göstergelerinden birinin de arýzalý olduðu görüldü. Arýzalý 24 saniye göstergesinin yerine, zemine ek bir zaman göstergesi konularak sorun aþýlmaya çalýþýldý.

Diðer yandan, Ayhan Þahenk Spor Salonu'nun çatýsýndaki sýzýntý nedeniyle saha içine maç baþlamadan önce 2 adet kova konuldu ve maç sýrasýnda da damlayan sular nedeniyle zemin sýk sýk silindi.

Galatasaray Cafe Crown Antrenörü Murat Özyer ve TOFAÞ Antrenörü Tolga Öngören'i maç baþlamadan önce yanýna çaðýrarak sorunlar hakkýnda bilgi veren teknik komiser Emin Balcý, her iki tarafýn da itiraz etmeyeceklerini ve maçýn baþlayabileceðini söylemelerinin ardýndan mücadeleyi baþlattý.

-GALATASARAY YÖNETÝMÝNDEN ÇIKARTMA-

Galatasaray Cafe Crown'un geçen sezondan kalan cezasý nedeniyle seyircisiz oynadýðý karþýlaþmaya, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu da adeta çýkartma yaptý.

Karþýlaþmayý Galatasaray Kulübü Baþkaný Özhan Canaydýn ile yönetim kurulu üyeleri Semih Haznedaroðlu, Adnan Polat, Ahmet Dedehayýr, Haldun Üstünel, Fatih Gökþen, Celal Gürcan ve Atilla Kýnay protokol tribününden izleyerek takýmlarýný destekledi.

Öte yandan, aralarýnda sorun yaþandýðý öne sürülen baþkan Özhan Canaydýn ile ikinci baþkan Semih Haznedaroðlu'nun, yanyana oturarak karþýlaþmayý izlemeleri ve sohbet etmeleri dikkat çekti.

Galatasaray Cafe Crown'un maçý kazanmasýnýn ardýndan baþkan Canaydýn ve yönetim kurulu üyeleri, tüm sporcularý tek tek kutladý.



-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat