Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Sinemanýn en kötüleri belli oldu

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Yaþama Dair
Forum Adı: Sinema
Forum Tanımlaması: Sinema dünyasýndan haberler,fragmanlar film yorumlarý....
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=15
Tarih: 29-03-2024 Saat 14:49


Konu: Sinemanýn en kötüleri belli oldu
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Sinemanýn en kötüleri belli oldu
Mesaj Tarihi: 08-03-2006 Saat 01:20
Altýn Ahududu Vakfý tarafýndan her yýl sinemanýn en kötülerine verilen Razzie ödülleri sahiplerini buldu.

Tom Cruise, Oscar ödül töreninden 24 saat önce açýklanan Razzie ödüllerinde birinci sýrada yer aldý. Cruise, ödül kategorisine bu yýl eklenen ''en sýkýcý'' dalýnda birinci oldu. Cruise bu ödülü, ''hamile niþanlýsý Katie Holmes ile sergilediði tuhaf davranýþlar'' sayesinde kazandý. Ünlü oyuncu, geçen mayýsta katýldýðý ''The Oprah Winfrey Show'' programýnda, hoplayarak, zýplayarak Holmes'a aþýk olduðunu itiraf etmiþti. Cruise'un bu davranýþý gece þovlarýnýn komedyenleri için iyi malzeme oluþturmuþtu.

Tom Cruise bu itirafýndan sonra, geçen haziranda Paris'te ünlü Eyfel Kulesi'nde Holmes'a evlenme teklif etmiþ ve ertesi gün bir basýn toplantýsýyla niþanlandýklarýný açýklamýþtý. Bütün bunlar, Cruise ve Holmes'un, ''War of the Worlds'' ve ''Batman Begins'' filmlerinin reklamýný yaptýklarý dedikodularýnýn çýkmasýna yol açmýþtý.

Psikiyatriden sakýnan ''Scientology Kilisesi'' adlý bir tarikatýn üyesi olan Cruise, geçen haziranda NBC televizyonunun ''Today'' adlý programýnda psikiyatriye ve sakinleþtirici haplarýna karþý açýklamalarýyla da bu ödüle aday gösterildi. Cruise bu programda, ''psikiyatrinin sahte bir bilim'' olduðunu öne sürmüþ ve oyuncu Brooke Shields'in hamilelik sonrasý depresyonla mücadele için sakinleþtiriciler kullanacaðý yerde vitamin almasý gerektiðini savunmuþtu.

''Yýlýn en kötü filmi'' dalýnda eski bir Playboy modeli olan Jenny McCarthy'nin yazdýðý ve oynadýðý ''Dirty Love'' Razzie ödülü aldý. Yapýmcýlarýnýn ''günümüz Külkedisi'ni anlatýyor'' dediði film yalnýzca 58.116 dolar hasýlat getirmiþti. McCarthy bu filmle ''en kötü kadýn oyuncu'' ve ''en kötü senaryo'' ödülünü de aldý.

''En kötü erkek oyuncu'' dalýndaki Razzie ödülü de ''Deuce Bigalow: European Gigolo'' filmindeki rolüyle Rob Schneider'a verildi.

Razzie tarafýndan ''aklý bir karýþ havada varis'' olarak nitelendirilen Hilton oteller zincirinin varisi Paris Hilton, ''House of Wax'' filmindeki ölüm sahnesiyle ''en kötü yardýmcý kadýn oyuncu'' ödülünü aldý.

Cruise'un eski eþi Nicole Kidman ve Will Ferrel da ''Bewitched'' filmindeki rolleriyle ''en kötü çift'' ödülüne layýk görüldüler.


-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat