Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - O artık alkolik
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

O artık alkolik

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: O artık alkolik
    Gönderim Zamanı: 06-10-2006 Saat 23:11
Fenerbahçeli eski yıldız alkolik oldu
06 Ekim 2006 14:00


Arjantin'de yayınlanan Ole Gazetesi River Plate hocası Passarella, bir zamanlar Fenerbahçe'da oynayan yıldız ismin alkol tedavisi gördüğünü söyledi...

Bir zamanlar Fenerbahçe'de futbol oynayan Ariel Ortaga, alkol tedavisi görecek

Ortega'ya alkol tedavisi
Bir zamanlar Fenerbahçe'de futbol oynayan ve Türk futbol tarihinin transfer rekorunu kıran Arjantin'in dünyaca ünlü yıldızı Ariel Ortega'nın alkol bağımlısı olduğu gerekçesi ile futboldan bir süre ayrılacağı açıklandı.

Arjantin'de yayınlanan Ole Gazetesi, River Plate teknik direktörü Daniel Passarella'nın, Ortega'nın alkolik olduğunu ve bu futbolcunun tedavi görmesi için yeşil sahalardan ve takımdan uzaklaştırıldığını yazdı.

Ole Gazetesi ayrıca, Ortega'nın tekrar futbola dönmesinin ise çok zor olduğunu duyurdu. Ortega ise alkolik olduğu haberini doğrulayarak gazetecilere, "Kendimden ve ailemden utanıyorum, siz de bana yardımcı olun, çocuklarım var, normal bir hayat yaşamak istiyorum" dedi. 32 yaşında olan Ariel Ortega, Arjantin milli formasını giyerek ABD'de yapılan 1994, Fransa'daki 1998 ve Japonya-G.Kore'deki 2002 dünya kupalarına katılmıştı.

Maradona'nın varisi olarak gösterilen Ortega, İspanya'da Valencia, İtalya'da Parma formalarını giydikten sonra 20 milyon dolara Fenerbahçe'ye transfer oldu. Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılan ve mahkemelik olan Ariel Ortega en son River Plate forması giyiyordu.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.141 Saniyede Yüklendi.