Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Kuleli Askeri Lisesinde marşlı karşılama
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Kuleli Askeri Lisesinde marşlı karşılama

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kuleli Askeri Lisesinde marşlı karşılama
    Gönderim Zamanı: 15-03-2006 Saat 19:58

Kuleli Askeri Lisesi öğrencileri arasında düzenlenen ankette Yılın Spor Adamı, Yılın Teknik adamı, Yılın Menajeri ve Yılın Sporcuları ödülleri Fenerbahçe Profesyonel takımına verilince oyuncularımız,teknik kadro, başkanımız ve yöneticilerimiz düzenlenen törenle ödüllerini aldı.
Yılın Spor Adamı seçilen Başkanımız Aziz Yıldırım, Yılın Teknik Direktörü Christoph Daum, Yılın Menajeri Volkan Ballı ve Yılın sporcuları Alex, Tuncay ve Stephen Appiah, bugün Kuleli Askeri Lisesindeki Orgeneral Doğu Aktulga salonunda düzenlenen bir törenle plaketlerini aldı.
Kuleli Askeri Lisesi Bandosunun çaldığı Fenerbahçe Marşı ile salona giren oyuncularımızı öğrenciler çeşitli tezahüratlar ve alkışlarla karşıladı.
Okul Komutanı Kurmay Albay İlhan Bölük’ün kısa konuşmasıyla başlayan törende ödüllerin dağıtılmasından sonra Yöneticilerimiz Murat Özaydınlı, Mahmut Uslu, Ali Yıldırım’a okulu ziyaret anısına plaket verildi.
Başkanımızın kısa konuşmasından sonra Teknik Direktörümüz Christoph Daum Türkçe olarak "Bugün burada olmaktan çok mutluyum. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.
Ödül töreninden sonra sahneye hazırlanan bir platformdan  oyuncularımız ve teknik direktörümüz soruları cevapladı. Bir öğrenci Teknik Direktörümüz Christoph Daum’a Roberto Carlos’un gelip gelmeyeceğini sordu. Teknik Direktörümüz "Transferde oyuncu imza atmadığı müddetçe o transfer bitmiş, o oyuncuyla anlaşılmış diyemeyiz" dedi. Bir Galatasaraylı öğrenci Tuncay’a "Sizi yakından takip eden Galatasaray’ın bu sene Şampiyon olacağını aklınızdan geçiriyor musunuz? sorusuna "Sadece Galatasaray değil, hiç bir rakibimiz için aklımızdan böyle bir şey geçirmiyoruz. Çünkü Biz Fenerbahçeyiz. Büyük bir takımız. Bunu sakın Maddi açıdan büyüklük olarak algılamayın her bakımdan büyük takımız. Arkamızdan bizi takip eden olmazsa ligin tadı çıkmaz. Sezon sonu yine şampiyon olacağız" dedi. Tuncay’ın özellikle maddi açıdan büyüklük olarak algılamayın" cümlesi öğrenciler arasında alkışlarla karşılandı.
Tören ve konuşmalar sonrası öğrencilerin beraserinde getirdikleri formalar imzalandı. Birlikte hatıra fotoğrafları çektirildi.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.182 Saniyede Yüklendi.