Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Webmaster > Site Tanıtım
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Sihirli Elmalar
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Sihirli Elmalar

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
padawan91 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 08-07-2013
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı padawan91 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sihirli Elmalar
    Gönderim Zamanı: 08-07-2013 Saat 19:20
Sihirli Bayilik Nedir ?
www.sihirlielmalar.com üzerindeki ürünleri Bireysel olarak tanıtım sorumluluğu alabilecek öncü kişilere iş imkanı sunan ve ciddi gelirler elde etmeyi sağlayan bir sistemdir.
Bayilik sistemimiz nasıl çalışmaktadır ?
1.Öncelikle siteye kayıt olun. Böylelikle senle iletişim kuralım.
2.Arkadaşlarınıza bu ürünlerden bahsedin. Tabi önce sen tatmayı unutma.:)
3.Tanıtacağın ürünlerin bir listesi site de var. Oradan ürünleri incele ve arkadaşlarına bahsetmeyi unutma.
4.Ürünü almak isteyen arkadaşlarına bizim iletişim bilgilerimizi vermen yeterlidir.
5.Hepsini yaptıktan sonra bankana uğramayı unutma. Paran orada bekliyor olacak.
Peki ne kadar kazanacaksın ?
Sisteme üye olduktan sonra arkadaşların Sihirli Elmalar'dan almaya başladı. Peki senin kazancın ne olacak ?

-500 adete kadar kaç para kazanacaksın ?

Diyelim ki arkadaş çevrenden 100 kişi 5 adet Sihirli Elma istedi. 500 adete kadar sana satıştan %10 para vereceğiz. Bu da sana 500 adet üründe ortalama olarak 300 ile 800 TL arası bir miktar paranın senin olması anlamına gelecektir. Güzel para mı ? Bence öyle :)

-3000 adete kaç para kazanacaksın ?

Gene aynı mantık. Bu sefer arkadaşların ve çevren fazla olduğu için sana %10 değil de % 15 vereceğiz. Böylelikle kazancın da 300 - 800 TL değil de 2700 TL - 6750 TL arası bir para olacak. Dur daha iyi bir teklif de var :)

- 5000 adete kaç para alacaksın ?

%15 in az olduğunu düşündük. Ve onu %20 yaptık. Aldığın para da az gibi geldi gözümüze tabi . Bizde düşündük taşındık ve dedik ki böyle bir arkadaşıma biz para versek versek 6000 TL - 15000 TL arası bir para veririz.

Hala bilgisayar başında oturmuş kara kara nasıl para kazanacağını mı düşünüyorsun. Bizimle iletişime geç. Sende kazan bizde kazanalım ne dersin ? :)
Diyelim ki bu tekliflerimizi kabul ettin. Ve bireysel bir şekilde bayimiz oldun. Senden dikkat etmeni istediğimiz bir kaç nokta var.

1. 45 Gün içerisinde bize sipariş getirmen önemli bir nokta. Biz ürünümüze güveniyoruz. Çok satacak bunu da biliyoruz. 45 gün içerisinde sen arkadaşlarına anlatmaya başlarsın. Zaten onlar da Sihirli Elmalar'ı sevecektir.
2. 45 gün içerisinde senin mahallenden sipariş alamazsak senle anlaşmamızı bir daha gözden geçirip iptal edebiliriz. Sonuçta senin yerinde olmak isteyen insanlar olacaktır. Hızlı hareket etmen çok önemli. :)
Bu ürünü kim alır mı dedin ? Dur orada bir saniye. Hemen anlatacam. :)

Bizim ürünümüzün adı bildiğin gibi Sihirli Elmalar. Bazı elma şekeri diyor ama olsun sonuçta yaptığımız ürünle elma şekeri arasında dağlar kadar fark var her neyse bunu sonra anlatacam.

Bizim ürünlerimiz öncelikle çocuklara hitap ediyor. Maksat hem onlar hem tatlı hem de sağlıklı bir şeyler yesinler. Yerken de eğlensinler.

Ama sadece çocuklarla bu iş olmaz dedik. Özel organizasyonlar da olsun dedik. Böyle hayatınızdaki en önemli anları en özel şeylerde kutlayın istiyoruz. Unutmayın hayatınızda her zaman Sihirli bir şeyler olmalı.

Diyelim ki artık evleniyorsun. Orada bizde olacağız. En azından ürünlerimiz orada olacak. Bu özel günü bizsiz kutlayacağını düşünmüyordun değil mi ? :)

Sevgililer günü... Bir çoğumuzun en güzel anı iken bir çocuğumuz için boş geçilen bir gündür. Eğer ki bir sevgilin varsa bence hiç durma ona bir sihirli elma hediye et. Elmanın üzerine senin için bir şeyler yazarız ve ya sen bize ne yazacağımızı söylersin. Sana olan sevgisini 1 kat daha arttırmak sonuçta bizim işimiz. Peki ya yalnızsan. O zaman da hiç üzülme al bir Sihirli Elma. İçerisindeki çikolata seni mutlu etmek için yetecektir. Asla bu Sihirli Elma'dan sonra mutsuz olanı görmedik :D

Dayına, amcana, yengene, en yakın arkadaşına istediğin kişiye bunu almakta özgürsün. Sonuçta biz senin mutluluğun için varız. :)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.