Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Bilim ve Teknoloji
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Windows 8 Tanıtım Sırasında Dondu!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Windows 8 Tanıtım Sırasında Dondu!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
yıldız Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 07-03-2012
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı yıldız Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Windows 8 Tanıtım Sırasında Dondu!
    Gönderim Zamanı: 27-03-2012 Saat 00:53
Microsoft, Convergence 2012 etkinliğinde Windows 8'in Metro arayüzünü bir tablet üzerinde gösterirken küçük bir sorun yaşandı ve tablet dondu.


Microsoft, Convergence 2012 etkinliğinde Windows 8'in Metro arayüzünü bir tablet üzerinde gösterirken küçük bir sorun yaşandı ve tablet dondu. Tanıtımda Metro arayüzü ile bir Dynamics ERP sistemine bağlantının gösterilmesi planlanıyordu, ancak işler planlandığı gibi gitmedi.
Microsoft’tan ERP ürün yönetimi grubu müdürü Fred Studer’ın yaptığı tanıtımda her şey yolunda gidiyordu. Studer, ERP ekranları arasında parmağıyla son derece akıcı bir biçimde dolaşıyordu. Eski metin tabanlı ERP arayüzlerine göre Microsoft ERP sistemi çok daha iyi görünüyordu. Ancak Studer’ın tableti sistemi değiştirmesi için Microsoft ERP bölüm başkanı Kirill Tatarinov’a vermesi ile beraber tablet kilitlendi. İki Microsoft’lu, kilitlenmeyi açmak için farklı düğmelere bastılar ancak bu işe yaramadı.

Microsoft’un imdadına ikinci, düzgün çalışan bir tablet yetişti. Değişiklikler veritabanına yazılmıştı ve ikinci tablet ile her şey yoluna girdi. Tatarinov, kilitlenen Metro arayüzü olayını pozitif bir hale getirmeyi başardı: “Henüz üzerinde çalışıyoruz arkadaşlar, burada gördüğünüz gibi” dedi Tatarinov.

Kilitlenmeyi kimsenin farketmediğini uman Studer ise şu sözleri söyledi ve sahneyi terketti: “Umarım Windows 8'in dinamik deneyimini beğenmişsinizdir!” Tatarinov, sunumuna devam ederken iş alanında sosyal etkileşimin öneminden bahsetti. ERP ve CRM sistemlerine her yerde erişim sağlanabildiğinden söz eden Tatarinov, Microsoft’un ERP ve CRM sistemleri ile sosyal medya bağlantıları oluşturmak üzere çalıştığını söyledi.

Tanıtımının başlarında Dynamic AX’in yeni sürümünü de gösteren Tatarinov, sesli etkileşim, dokunmatik ekran kullanımı gibi özellikleri tanıttı.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.142 Saniyede Yüklendi.