Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Diğer Branşlar
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Schumi’nin menejeri flörtte
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Schumi’nin menejeri flörtte

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Schumi’nin menejeri flörtte
    Gönderim Zamanı: 17-04-2006 Saat 01:11

(TürkiyeF1.com) - Formula1 de gün geçmiyorki favori pilotların transfer dedikoduları ile ilgili haberler çıkmasın. Kimi Raikkonen'in Ferrari ile sözleşme imzaladığı yönündeki haberin ardından Michael Schumacher'in menejeri, Renault patronu Flavio Briatore ile konuştuklarını kabul ettiğini belirten bir açıklama yaptı. Formula 1 padoklarından sızan son haberlere göre, Alman pilotun menejeri Willi Weber, Alman Bild gazetesine yaptığı konuşmada Renault patronu Briatore ile görüşme yaptıklarını söyledi.
 
 
Schumacher'i Benetton ile şampiyonluğa taşıyan Flavio, 2007 de tekrar eski şampiyonla çalışabilir. Yedi defa dünya şampiyonluğuna ulaşmış Schumacher ise kendi geleceği hakkında konuşmayı 2006 sezonu bitimine kadar reddediyor.


Weber ise yaptığı açıklamada, "Flavio ile sık sık konuşuruz. Birbirimizi uzun zamandan beri tanıyoruz." derken, son görüşmelerinde ise Schumi'nin geleceği hakkında karar vermeden önce tekrar görüşmeleri gerektiği konuşulduğu gelen haberler arasında. Ferrari'ye imza atılmadan önce Flavio'nun büyük ihtimal konu ile tekrar ilgileneceğini söyleyen Weber, Alonso'nun McLaren'a gideceği için Renault'un yeni pilot arayışında olduğunu söyledi.


Bununla beraber Juan pablo Montoya'nın ismi de Renault ile anılanlar arasında.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.176 Saniyede Yüklendi.