Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Böyle terbiyesizlik görülmedi!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Böyle terbiyesizlik görülmedi!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj Tersinden sırala
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Böyle terbiyesizlik görülmedi!
    Gönderim Zamanı: 16-04-2006 Saat 21:56
Manisa 19 Mayıs Stadı’nda yaşanan provokasyon ortalığı savaş alanına çevirdi. Karşılaşmadan sonra statta anons yapmakla görevli Ersin Sungur adlı şahıs bağıra bağıra, "Fenerbahçe, olamazsın şampiyon" diye alaycı bir anons yapınca ortam bir anda gerildi.

Zaten yenilginin üzüntüsünü yaşayan Fenerbahçeli taraftarlar, bu tahrik edici anons yüzünden çileden çıkıp kale arkasındaki koltukları kırmaya ve sahaya atmaya başladı. Güvenlik güçlerinin bu taraftarlara inanılmaz bir sertlikle müdahale etmesi olayları daha da körükledi. Taraftarlar ile polis arasında dakikalarca süren çatışmalar yaşandı.

Bu sırada onlarca koltuk sahaya atılırken, çok sayıda kişi yaralandı. Aralarında 4 polisin bulunduğu yaralılar ambulanslarla hastaneye götürüldü. Dakikalarca süren olaylar, televizyondan izleyenleri dehşete düşürürken, özellikle çocukların çok etkilendiği görüldü.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.160 Saniyede Yüklendi.