Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Bilgisayar Güvenliği / Computer Security > Beyaz şapka
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - T.C. yasaları, benim 14 yaşındaki kızla evlenmeme engel oluyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

T.C. yasaları, benim 14 yaşındaki kızla evlenmeme engel oluyor

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
megabros Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge

Kayıt Tarihi: 08-06-2009
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 752
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı megabros Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: T.C. yasaları, benim 14 yaşındaki kızla evlenmeme engel oluyor
    Gönderim Zamanı: 31-03-2011 Saat 08:42
Tutuksuz yargılanmak üzere tahliye olan Vakit gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez, FOX'a çıkıp pek güzel konuşmuş, gerçekleri saptırırken kendi sapkınlığını da arada ağzından kaçırıvermiş.
 
SPİKER: Sizin küçük kızla evlenmek istediğinizi söylemiştiniz. Sizin ifadelerinizde bunlar yeralıyordu. Bunlar doğru mu? Eğer doğru ise 14 yaşındaki kızla siz neden evlenmek istediniz ?

ÜZMEZ: Bak burda da işi saptırıyorsunuz. Eğer bir kız reşit olmuşsa bizim inançlarımıza göre o kız evlenebilir söylediğim budur Allah'ın emri de budur. Biz tabiki İran'da değiliz, Arabistan'da da değiliz. Türkiye Cumhuriyeti'ndeyiz. T.C vatandaşı olarak ta iftihar ediyoruz

SPİKER: 14 yaşındaki bir kızın kendi isteğiyle evlenmesi söz konusu değil. Tabii ki TC yasalarına göre bunu karıştırmayalım

ÜZMEZ: Efendim tekrar ediyorum. Ben sağırım ama siz benden de sağırsınız. Ben diyorum ki bizim inançlarımıza göre akılbali olan regl olan bir kız artık reşittir. İnancımıza göre böyledir. Biz Türkiye Cumhuriyeti'ndeyiz. Eğer demokrasiyse bu benim inanmadığım demokrasiyse demokrasi bu değil. Bu birtakım azınlığın çoğunluğa tahakkümü oluyor. Olamaz bu

SPİKER: Olamayan nedir efendim

ÜZMEZ: Olamaz dediğim şudur. Azınlık çoğunluğa tahakküm edemez zaten demokrasinin en büyük tenkitlerinden birisidir bu. Demokrasi çoğunluğun diktatöryasıdır derler. Biz de tam tersi oluyor.

SPİKER: 14 yaşındaki bir kız çocuğunun evlenmesine hukukumuz izin vermiyor.

ÜZMEZ: Evet biz de ona riayet ediyoruz

SPİKER: Siz 76 yaşındasınız ve 14 yaşındaki bir kız çocuğuyla evlenmek istiyorsunuz bu sizce doğru mudur?

ÜZMEZ: Ben inançlarıma göre konuşurum. Ben inancıma bakarım. Bana göre bir tek hakikat vardır Allah'ın kitabı, resullahın sünneti... Gerisi fasa fiso yalan ayaklarımın altında.

SPİKER: Yani siz T.C yasalarını tanımıyor musunuz?

ÜZMEZ: Tanıyorum elbette tanıyorum. Çünkü, Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşıyorum. Ama Türkiye Cumuriyeti benim inaçlarıma müdahale edemez. Laiklik bu değildir. Biz laikliğe de karşı değiliz. Biz sadece laikliğin Türkiye deki uygulamasına karşıyız. Türkiye de laiklik dinsizlik şeklinde uygulanmıştır. İşte bu mesele bu kadar basit. Siz kiminle konuştuğunuzun farkında değilsiniz. Tabii inancıma göre evlenebilirim. Ama evlenmedim işte evlenmiyorum ne diyorsunuz. illa beni yatağa k****k mı istiyorsunuz? Benim sağdıçım mı olacaksınız?

SPİKER: Olur mu sayın Üzmez

ÜZMEZ: Olmazsa öyle konuşma. Öyleyse evlenseydim evlenirdim kimse seni şikayet etmezdi.


Özetle;

Kur'an-ı Kerim'e göre, en azından bu kişinin okuduğu Kur'an'a göre (çünkü benim Kur'an'ımda böyle bir şey yazıyor olamaz, olsa olsa bir sure/bir ayet yanlış yorumlanmıştır) âdet görmeye başlayan her kız reşit olmuştur ve evlenilebilir.

Hüseyin Üzmez, 76 yaşında olmasına rağmen onun Kur'an'ı izin veriyor diye 14 yaşındaki bir kızla evlenmekte beis görmüyor...

...pardon, görüyor: T.C. yasaları! Üzmez efendiye göre 14 yaşındaki bir kızla evlenmesine Türkiye Cumhuriyeti izin vermiyor diye "Türkiye Cumhuriyeti benim inançlarıma müdahale edemez!" diyor.

O zaman ben de soruyorum ey sübyancı sapık, illa sizin Arapça hayranlığınıza uygun konuşmak gerekirse ey fâsık: Senin dininde 76 yaşındaki bir ihtiyarın 14 yaşındaki bir çocukla evlenmesine müsaade ediliyor mu gerçekten?

Eğer gerçekten İslam böyleyse, bunu anladığım an İslam'ı reddederim. Ama durum böyle değil tabii, İslam böyle bir şeye asla izin vermez. H.Ü. (76), kendi sapık çıkarlarına dinimizi alet ediyor. İşlenen büyük günah bir yana, ortada inanılmaz bir pişkinlikle işlenen akıl almaz bir suç var!

Saygılar.
WHİTE HAT
BEYAZ ŞAPKA (BİLGİ NEFERİ)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.160 Saniyede Yüklendi.