Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Bilgisayar > Programlar
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - cFosSpeed v6.00.1700
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

cFosSpeed v6.00.1700

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: cFosSpeed v6.00.1700
    Gönderim Zamanı: 15-09-2010 Saat 08:49
 
 
 
 
 
cFosSpeed, internet hızınızı arttırmak amacıyla; internet trafiğinizi düzenleyen, bant genişliğinizi yöneten, ping sayılarınızı en iyi hale getiren bir internet yapılandırma programıdır. Yazılımın amacı en hızlı veri indirme hızınıza sahip olmanızı ve en düşük pingleri alabilmenizi sağlamaktır.

DSL, ADSL, VDSL, Kablo, Modem, ISDN ve tüm Mobil bağlantılarda kullanılabilen bir programdır. Gerekli tüm iyileştirmeleri yaparak internette daha iyi gezmenizi, çevrimiçi oyunları tam kalitede oynamanızı, verileri en hızlı biçimde innDirebilmenizi sağlar. Alanındaki en etkin programlardan birisi olduğu söylenebilir. Lakin şunu unutmamalısınız; hiçbir program sizin donanımsal olarak sahip olduğunuz internet hızını daha yukarı çıkaramaz. Yazılım yaptığı mevcut donanımsal hızınızı en etkin ve hızlı biçimde, yani azami ölçüde kullanabilmenizi sağlamaktır.
En iyisi için Trafik Düzenlemesi
# Broadband: DSL, Cable
# Dar band: modem, ISDN
# Mobil
# Dosya paylaşımı (P2P)
# Oyunlar
# Çevrimiçi Medya, VoIP
Nitelikler:
# Düşük Ping
# Program Önceliklendirme
# Trafik Düzenleme Protokol Önceliklendirmeleri
# Online Budgets
# Güvenlik Duvarı
Trafik Düzenlemesi ile daha hızlı İnternet:
FosSpeed trafik düzenlemesi, veri transferleri arasındaki gecikmeyi düşürür ve üç kat daha hızlı gezinti yapmanıza yardımcı olur. Sonuç olarak DSL bağlantınızı maksimum seviyede kullanabilirsiniz!
TCP/IP transferi süresince daima, daha fazla verinin gönderilmesinden önce bir miktar verinin dönüşünün onaylanması gerekir. Veri dönüşü onayının toplanması veri transfer hızında yavaşlamalara ve gecikmelere sebep olur, böylece gönderen tarafı beklemeye zorlar. Özellikle ADSL için daha az bir veri transfer kapasitesi olan karşıya yükleme veriyolunu doldurarak karşıdan yükleme hızını yerlerde süründürmek mümkündür. Bunun sebebi karşıdan yükleme verilerinin onaylanması için yeterli karşıya yükleme veriyolunun bulunmamasıdır.
Şu ana kadarki standart çözümler genelde TCP pencere boyutunu arttırmak ve bu sayede acil onay olmadan daha fazla veri gönderimini sağlamak üzerine kurulmuştur. Buradaki temel problem, bu yöntemin yüksek ping sürelerine (gecikme) ve web sayfalarının açılmasında gecikmelere sebep olmasıdır. 2 saniyeye kadar olan gecikmeler TCP pencere boyutu 64k olan sistemlerde çokça karşılaşılan bir sorundur. Kısaca sadece yüksek pencere boyutları en yüksek karşıdan yükleme hızına erişmenizde yeterli olmayacaktır.
Tersine, cFosspeed trafik düzenleme değişik bir yaklaşım kullanıyor. Önemli veri paketlerinin (ACK paketleriyle birlikte) transferine öncelik sağlayarak belirli paketlerin daha hızlı geçmesini sağlıyor. Böylece, karşıya yüklemeler DSL bağlantıyı hiç bir zaman etkilemiyor.
cFosSpeed trafik düzenleme teknolojisi, önemli paket türlerinin sayılarını algılıyor ve onlara öncelik sağlayarak İnternet trafiğinin düzgün işlemesini sağlıyor, bu da kısmi olarak düşük ping sürelerini mümkün kılıyor. Bu yöntem, sadece web gezintisi ve karşıdan yüklemeleri hızlandırmakla kalmıyor, online oyunlarda oldukça büyük avantajlar sağlıyor.
cFos Trafik Düzenleme ile, şu ve benzeri ölçülebilir gelişmeler ve ayrıcalıkları farkedeceksiniz:
# Karşıya yükleme sırasında karşıdan yükleme hızının maksimum olması
# Webde gezinti yaparken cevap sürelerinin hızlanması
# Gelişmiş VoIP ses kalitesi

Download
 
 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.