Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Bilgisayar > Programlar > Portable Programlar
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Revo Uninstaller Pro 2010 v2.1.0
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Revo Uninstaller Pro 2010 v2.1.0

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Revo Uninstaller Pro 2010 v2.1.0
    Gönderim Zamanı: 19-02-2010 Saat 10:48
 
Revo Uninstaller Pro 2010 v2.1.0 | 9.5 MB

Revo Uninstaller Pro helps you to uninstall software and remove unwanted programs installed on your computer easily! Even if you have problems uninstalling and cannot uninstall them from "Windows Add or Remove Programs" control panel applet. Revo Uninstaller is a much faster and more powerful alternative to "Windows Add or Remove Programs" applet! It has very powerful features to uninstall and remove programs.

What are the benefits of using Revo Uninstaller Pro?
Real-Time installation monitor is the most advanced and innovative technology used today! This technology is unique among the rest of the uninstallers. That is why it offers the easiest and the fastest way to monitor installations, so when the program is no longer needed the system changes made by the installation of the monitored program could be fully reverted as the program has never been installed before! It is so easy to use that requires only 3 mouse clicks to accomplish the whole process!

Revo Uninstaller Pro scans for leftovers with even more advanced algorithms that are so precise, fast and very effective in search for leftovers of Windows Services, Drivers, File associations, Shell Extensions, COM components, Windows Installer components, program settings and more!

Forced Uninstall is very useful and powerful program removal feature that is available in Revo Uninstaller Pro! Even when a program is uninstalled with Revo Uninstaller it could leave some leftovers because of the selected uninstall mode or because there is not enough reliable info about the uninstalled program. The user could tell where the leftover files or folders are, and according to that info Revo Uninstaller Pro could scan Windows Registry and the file system for even more related leftovers. Forced Uninstall gives a lot of power to the user but still keeps the safety of the system! It is very useful when the installation is corrupted and cannot continue further. Forced Uninstall is the best solution when you have to remove partially installed programs, partially uninstalled programs, and programs not listed as installed at all.

Multi-Level backup system – guarantees that with Revo Uninstaller Pro you can safely uninstall and remove remnants of programs. Revo Uninstaller Pro creates backups of removed registry keys, values, files and folders. Before each uninstall of a program it creates a System Restore Point. For maximum protection and safety It also makes full registry backup that could be used even when Windows cannot start at all! You can use that registry backup even when some other program, virus or something else has damaged the whole system.

Print and Export of the installed programs – Revo Uninstaller Pro let you to print and/or export all details of your installed programs in few handy file formats. So later if you need to reinstall your software configuration it will be much easier to find and install the right programs that you like and use all the time.

Full native 64-bit support - Revo Uninstaller Pro takes all advantages, power and speed of 64 bit Windows operating systems including the latest Windows 7 64-bit.

Revo Uninstaller gives you another 8 handy and powerful tools to clean up your system - AutoRun Manager, Windows Tools Manager, Junk Files Cleaner, Browsers History Cleaner, Office History Cleaner, Windows History Cleaner, Unrecoverable Delete Tool, and Evidence Remover.

Features:-
Scanning for leftovers after uninstall
· With its advanced and fast algorithm, Revo Uninstaller analyzes an application's data before uninstall and scans after you uninstall a program. After the program's regular uninstaller runs, you can remove additional unnecessary files, folders and registry keys that are usually left over on your computer.

Forced Uninstall
· Uninstall even already uninstalled programs. This feature allows you to remove leftovers of programs that are already uninstalled, incomplete installations and uninstall remnants of programs!

Real-Time Installation Monitor
· Revo Uninstaller Pro has real-time program installation monitoring. It detects system changes during installation, so you can undone them later.

Multi-Level Backup System
· Revo Uninstaller Pro creates backups of removed registry keys, values, files and folders. It also creates full registry backup each time you uninstall a program. With its unique "Hunter mode", Revo Uninstaller Pro offers you some simple, easy to use, but effective and powerful methods for uninstalling software. You can use it to manage your installed and/or running software programs.

What's New in This Release:-
· New improved version

 
 
Yukarı Dön
ercan_7019 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 25-12-2010
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı ercan_7019 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26-12-2010 Saat 04:43
Hug Süper bundan sonra  Revo.Uninstaller.Pro.2010 kullanıcam tşklerr..
Yukarı Dön
AJAN Açılır Kutu Gör
Super Moderator
Super Moderator
Simge

Kayıt Tarihi: 26-01-2007
Konum: İstanbul
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 319
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı AJAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26-12-2010 Saat 12:01
Buda Türkçesi Google Çeviri aracılığla çevrilmiştir.
Revo Uninstaller Pro yazılımını kaldırmak için ve kaldırmak kolaylıkla bilgisayarınızda yüklü istenmeyen programları size yardımcı olur!
Eğer sorunları kaldırıp olsa bile bunları kaldıramazsınız "Windows Program Ekle veya Kaldır" Denetim Masası uygulamasında. Revo Uninstaller çok daha hızlı ve daha güçlü "Windows Program Ekle veya Kaldır" uygulaması bir alternatiftir! Kaldırmanız ve programları kaldırmak çok güçlü özelliklere sahiptir.

Ne Revo Uninstaller Pro kullanmanın yararları nelerdir?
Real-Time yükleme monitör günümüzde kullanılan en gelişmiş ve yenilikçi teknoloji! Bu teknoloji uninstallers geri kalanı arasında eşsizdir. O program artık daha önce hiç yüklenmediği tam program olarak intikal olabilir izlenen programın kurulumu yapılan sistem değişiklikleri gereklidir, bu nedenle zaman ve teçhizatları izlemek için en hızlı şekilde kolay sunuyor yüzden! O kadar tüm süreci gerçekleştirmek için sadece 3 fare tıklaması gerektiren kullanımı kolaydır!

böylece, hızlı ve çok Windows Services, Sürücü, Dosya dernekler, Shell Extensions, COM bileşenleri, Windows Installer bileşenlerinin, program ayarları ve daha fazlasını kalanlarını aramak etkili hassas daha gelişmiş algoritmalar ile kalanlar için Revo Uninstaller Pro tarar!

Zorla Uninstall Revo Uninstaller Pro mevcuttur çok kullanışlı ve güçlü bir program kaldırma özelliği! bir program Revo Uninstaller ile kaldırıldığında bile bu seçilen kaldırma modu yüzünden veya kaldırılan program hakkında güvenilir bilgi yeterli olmadığından bazı kalanlar bırakabilirim. Kullanıcı, artık dosyaları ve klasörleri olduğu söyleyebilirdi ve buna göre bilgi Revo Uninstaller Pro Windows Kayıt Defteri ve daha ilgili kalanlar için dosya sistem taraması olabilir. Zorla Uninstall ama kullanıcıya güç bir sürü verir hala sistemin güvenliği tutar! Çok kurulum ve bozuk olduğunda daha fazla devam edemez yararlıdır. Eğer kısmen yüklü programlar, kısmen kaldırılır programları ve tüm kurulacak yer almayan programları kaldırmak zorunda olduğum zaman Zorla Kaldır iyi çözümdür.

Multi-Level yedekleme sistemi - garanti etmesidir ile Revo Uninstaller güvenle kaldırabilirsiniz ve programların kalıntıları çıkarmak Pro. Revo Uninstaller Pro kaldırılan kayıt defteri anahtarlarını, değerler, dosya ve klasörlerin yedeklerini oluşturur. Her bir program kaldırmadan önce bir Sistem Geri Yükleme Noktası oluşturur. maksimum koruma ve güvenlik için aynı zamanda Windows hiç başlatamadığınızda bile kullanılabilecek tam kayıt defteri yedekleme yapar! Eğer başka bir program, virüs veya başka bir şey tüm sistem hasar olduğunda bile kayıt defteri yedekleme kullanabilirsiniz.

Baskı ve İhracat yüklü programlar - Revo Uninstaller Pro ve / yazdırmak veya birkaç kullanışlı dosya biçimlerinde yüklü programların tüm ayrıntıları ihracat sağlar. Böylece daha sonra yazılım konfigürasyonu bulmak ve sizin gibi ve her zaman kullanmak doğru programları yüklemek çok daha kolay olacaktır yeniden yüklemeniz gerekiyorsa.

Tam 64-bit desteği - Revo Uninstaller Pro tüm avantajlarını, güç ve son Windows 7 64-bit, 64 bit Windows işletim sistemlerinin hız alır.

AutoRun Yöneticisi, Windows Araçları Yöneticisi, Önemsiz Dosya Temizleyicisi, Tarayıcı Geçmişi Temizleyici, Office History Cleaner, Windows History Cleaner, Kurtarılamayan Sil Aracı ve Evidence Remover - Revo Uninstaller, sisteminizi temizlemek için başka 8 kullanışlı ve güçlü araçlar sunuyor.

Özellikler: -
kalanlar için Tarama kaldırdıktan sonra
Gelişmiş ve hızlı algoritması ile ·, Revo Uninstaller kaldırıp önce bir uygulamanın verilerini analiz eder ve bir programı kaldırdıktan sonra tarar. Programın düzenli kaldırıcı çalıştıktan sonra, ek gereksiz dosyalar, klasörler ve genellikle bilgisayarınızda kalan kayıt defteri anahtarları kaldırabilirsiniz.

Zorla Kaldır
· Bile zaten kaldırıldı programları kaldırın. Bu özellik zaten kaldırılamaz programların eksik teçhizatlar kalanlar kaldırmak ve programların kalıntılarını kaldırmak sağlar!

Real-Time Kurulum Monitör
· Revo Uninstaller Pro gerçek zamanlı program yükleme izleme vardır. Bunu daha sonra geri olabilir yükleme sırasında sistem değişiklikleri algılar.

Multi-Level yedekleme sistemi
Pro · Revo Uninstaller kaldırılan kayıt defteri anahtarlarını, değerler, dosya ve klasörlerin yedeklerini oluşturur. O da tam kayıt defteri yedekleme programı kaldırmak her zaman oluşturur. Eşsiz "Hunter modu" ile, Revo Uninstaller Pro yazılımı kaldırmanız için bazı, kullanımı kolay, basit ama etkili ve güçlü bir yöntem sunar. Size ve / veya yüklü yazılımları çalıştıran yönetmek için kullanabilirsiniz.

Bu Sürümdeki Yenilikler: -
· Yeni sürüm iyileştirilmiş


Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.163 Saniyede Yüklendi.