Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Off-Topic > Genel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Acemi mangalcılara teknolojiden destek !!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Acemi mangalcılara teknolojiden destek !!!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
manolya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 12-11-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 106
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı manolya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Acemi mangalcılara teknolojiden destek !!!
    Gönderim Zamanı: 02-11-2009 Saat 13:19
 
 
 
Acemi mangalcılara teknoloji desteği... Acemi misiniz? Mangal yaparken etleri hep yakıyor musunuz? İşte bu cihaz yüzünüzü güldürecek!


Millet olarak mangal keyfi denildi mi akan suların durduğu bir coğrafyada yaşıyoruz. Hatta bu keyfi kaçırmamak için önemli işlerimizi dahi erteleyebiliyoruz. Fakat iş sadece mangal yapmayı düşünmekle bitmiyor. İyi bir ateş, sosu güzel hazırlanmış beyaz veya kırmızı et ve tabi bunu yapabilen bir de aşçı olması şart.

Hazırlayacağınız bifteğin onca zahmetten sonra yanma derdini düşünmekten se şimdi sizlere tanıyacağımız ürünle dertsiz bir şekilde bu eğlencenin tadını çıkarabileceksiniz.

Dijital barbekü maşası mangal üzerinde pişmesini beklediğiniz et parçasının o anki sıcaklığı ile ilgili detayları üzerindeki LCD ekrandan ulaştırıyor. LED ışıklandırmaya sahip bu maşa ise 40 dolar gibi uygun (!) bir fiyata mangal keyfinden vazgeçemeyenlerin büyük yardımcısı olmaya aday. Tek yapmanız gereken et parçasını dijital maşa ile 5 saniye gibi kısa bir süre tutmanız.

Etiniz artık afiyetle yenmek üzere hazır hale geldiği an ise dijital maşamız bizleri boğuk bir sesle uyarıyor. Teknolojinin gün geçtikçe yaşamımızın en güzel anlarına girmesine izin vermekten çekinenlere gönül rahatlığı ile mangal keyfi yaşatan bu maşanın en çok fiyat kısmı endişe verici. Çünkü 40

 

Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.174 Saniyede Yüklendi.