Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Güncel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Sabiha Gökçen-Domodedovo hattı 9 kasımda açılıyor !!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Sabiha Gökçen-Domodedovo hattı 9 kasımda açılıyor !!!!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
manolya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 12-11-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 106
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı manolya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sabiha Gökçen-Domodedovo hattı 9 kasımda açılıyor !!!!
    Gönderim Zamanı: 02-11-2009 Saat 12:45
 
 
 
 
Atatürk- Şeremetyevo 2 havalimanları arasındaki rutin uçuşların yanı sıra, Domodedovo Havalimanı'ndan Sabiha Gökçen Havalimanı'na da uçuşlar 9 Kasım'da resmen başlıyor.
 
 
27 Ekim 2009 Salı - Türk Hava Yolları nın Rusya da son beş yılda yakaladığı yükseliş hız kesmeden devam ediyor. Atatürk- Şeremetyevo 2 havalimanları arasındaki rutin uçuşların yanı sıra, Domodedovo Havalimanı'ndan Sabiha Gökçen Havalimanı'na da uçuşlar 9 Kasım da resmen başlıyor. THY Rusya Müdürü Mefail Deribaş, “Rusya da son beş yılda yıllık 60 bin yolcudan 500 bin yolcu hedefine ilerliyoruz '' dedi. Yeni hatta bilet fiyatları 189 dolardan başlayacak:


Yeni hattın açılıması nedeniyle dün gece Moskova da Metropol Oteli nde bir resepsiyon ve yemek düzenlendi. Gecede THY ile işbirliği yapan ve biletleri satan başarılı acentalara da plaket verdi.

Gecede konuşan Moskova Büyükelçisi Halil Akıncı, 1990'lı yıllarda ilk Moskova seferleri başladığı zamanı hatırlttaı ve “O zaman THY mecburen bindiğimiz havayoluydu. Hatta bazen Aeroflot u bil etercih ederdik. Ama bugün THY gözkamaştırıcı bir noktaya geldi, Rusya da son beş yılda çok çnemli işler başarıldı '' dedi.

THY Rusya Müdürü Mefail Deribaş da, kriz ortamında bile çıtayı hep yukarı koyduklarını söyledi. Deribaş, 2004'te 60 bin olan yolcu kapasitesinin artık 500 bine taşınmasının planlandığını söyledi deribaş
ın verdiği bilgiye göre, İstanbul-Moskova arasında haftalık yedi seferle uçuşlarına başlayan THY, bugün üçü İstanbul a biri de Antalya ya olmak üzere günlük sefer sayısını dörde, haftalık seferlerini de 28'e çıkarmayı başardı. Şu an Rusya da Moskova, St.Petersburg, Kazan, Rostov, Yekaterinburg, Ufa ya uçuluyor. Seneye de Soçi ve Novosibirsk uçuşları başlayacak.

Sabiha Gökçen-Domodedovo uçuşları 9 Kasım'da başlayacak ve şimdilik günde bir kez yapılacak.

Bu arada Cihan Haber Ajansı nın haberine göre, yeni hat için İstanbul-Moskova gidiş-dönüş biletleri 189 Euro olarak planlanırken, Moskova-İstanbul gidiş-geliş 212 Euro olacak. Tek taraflı uçuşlar ise 118 Euro olarak planlanıyor. İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Moskova Şeremetyevo havalimanına uçuşlarda en düşük bilet 231 Euro'dan satılıyor.
 

Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.141 Saniyede Yüklendi.