Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Güncel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Türkiye, görüntülü konuşmayı çok sevdi !!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Türkiye, görüntülü konuşmayı çok sevdi !!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Fırtına Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator


Kayıt Tarihi: 11-09-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 689
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Fırtına Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Türkiye, görüntülü konuşmayı çok sevdi !!
    Gönderim Zamanı: 09-10-2009 Saat 17:30
 
 
 
Türkiye, 3. Nesil iletişimde (3G) ikinci ayını dolduruyor. GSM sektörünün lideri Turkcell'in verilerine göre iki ayda 3,5 milyon Turkcell'li 3G'ye geçti.  
 
100 bini aşkın Turkcell VINN 3G modem, netbook ve notebook satıldı. Turkcell 3G aboneleri 7,5 milyon dakika görüntülü görüşme yaptı. Kişi başı data kullanımı 3 kat, toplam veri kullanımı 4 kat arttı. Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, "Türkiye 3G'yi sevdi ve abonelerimiz bizi yılsonu hedeflerimizin önüne geçirdi. Abonelerimizin bu yoğun ilgisinden çok memnunuz." dedi.

Yenilikçi ürün ve servislerini tanıtmak için atağa geçen iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, tüketicilere mobil teknolojilerin bireysel ve kurumsal müşterilerin hayatlarına getirdiği fayda ve zenginliğini deneme fırsatı sunuyor. GSM şirketi, bu çerçevede geliştirdiği yenilikçi ürün ve servisleri, mobil teknolojilerdeki son yenilikleri 'Turkcell'li Yaşam Günleri' ile Tepebaşı'ndaki merkez ofisinde tanıttı. Aralarında dünyada ilk olan yenilikçi ürün ve servislerin de bulunduğu tanıtım etkinliğinde, Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, 'Turkcell'li Yaşam' konseptini şöyle anlattı:

"Turkcell olarak, her zaman müşterilerimize dünyada ilk ya da öncü olan pek çok yeni ürün ve servis sunuyoruz. Bu yenilikçi ürünlerimizi de çeşitli etkinliklerle müşterilerimize tanıtıyoruz. Tanıtım faaliyetlerimizi bundan böyle yılın tamamına yayarak 'Turkcell'li Yaşam Günleri' başlığıyla sürdüreceğiz. 3G teknolojisinin sağladığı hızlı mobil internet bize yepyeni bir dünya sunuyor ve Turkcell bu yenidünyanın şekillenmesinde öncü rolü üstleniyor. Müşterilerimize 3G ile Turkcell'li yaşamın kapılarını ardına kadar açtık. Gerek bireysel, gerek kurumsal müşterilerimiz bu kapının ardında hayatlarını kolaylaştırıp zenginleştirecek yepyeni ürünler ve servisler bulacak."

Turkcell Servis ve Ürün Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Bayrakdar da toplantıda yaptığı konuşmada, şirketlerinin kurulduğu günden bu yana Ar-Ge'ye, inovasyona, yenilikçiye önemli yatırımlar yaptığını vurguladı. Bayrakdar, "Turkcell müşterilerine dokunduğu tüm süreçlerde fark yaratacak hizmet, ürün ve altyapılar geliştiriyor. 3G teknolojisi döneminde de, önceki dönemlerde olduğu gibi müşterilerimize en kaliteli ve en gelişmiş servisleri sunmaya devam ediyoruz. Turkcell Teknoloji ve tüm ekosistemimizde ürettiğimiz servis ve hizmetlerimizle dünyanın en saygın teknoloji şirketleri listelerine, dünya devleriyle birlikte giriyoruz." diye konuştu.

Etkinliğe katılan Turkcell Kurumsal Müşteriler Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Yener ise 3G döneminde özellikle kurumsal müşteriler için Turkcell Teknoloji'de iş ortaklarıyla birlikte geliştirdikleri ürünlerle ilgili, "Türkiye'nin en büyük 500 şirketinden 457'si Turkcell ile çalışıyor. Yenilikçi ürün ve servislerimiz tüm kurumların iş yapış biçimlerini değiştiriyor; verimliliklerini artırıyor, her birine kendi sektöründe rekabet avantajı sağlıyor." bilgisini verdi.

'Turkcell'li Yaşam Günleri' etkinliği çerçevesinde oluşturulan alanda; Turkcell'in lokasyon bazlı servisleri, telemetri uygulamaları, Konuşan İlan, Mobil Cüzdan, Mobil Ödeme, Sağlık 365 gibi yenilikçi ürün ve servisler..

Kaynak

Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.174 Saniyede Yüklendi.