Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Off-Topic > Genel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Turkcell 3G başvurunuzu unutmayın !!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Turkcell 3G başvurunuzu unutmayın !!!!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Fırtına Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator


Kayıt Tarihi: 11-09-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 689
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Fırtına Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Turkcell 3G başvurunuzu unutmayın !!!!
    Gönderim Zamanı: 13-07-2009 Saat 18:16
 
 
 
 
Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi TURKCELL , 81 il merkezinde aynı anda hizmete açacağı 3G teknolojisinden 30 Temmuz’dan itibaren hemen yararlanmak isteyen müşterilerinin erken başvurularını 13 Temmuz’da almaya başlıyor.

Turkcell müşterilerinin yapması gerekenin, "3G" yazıp "2323"e ücretsiz bir kısa mesaj atmak olduğu belirtilen açıklamada, erken başvuru yapan ve cihazları 3G uyumlu Turkcell müşterilerinin, 30 Temmuz günü herhangi bir işlem yapmadan, kendilerine Turkcell'in yapacağı bilgilendirmeden itibaren, 3G'ye geçerek hızlı mobil interneti kullanmaya başlayacakları ifade edildi.

3G için erken başvuru sürecinin başlamasına ilişkin bir açıklama yapan Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, tüm Turkcell müşterilerinin 3G döneminde de kendilerine uygun ürün ve servisleri Turkcell’de bulacağını söyledi: “Müşterilerimize en geniş 3G kapsaması ile en hızlı 3G bağlantısını sunacağız. En çeşitli cihazları ve servisleri de Turkcell 3G kalitesiyle sunmak için 30 Temmuz’u bekliyoruz. 3G’nin hayatımıza gireceği 30 Temmuz günü bu yeni teknolojiyle hemen tanışmak isteyen müşterilerimiz, 13 Temmuz’dan itibaren ücretsiz bir kısa mesaj göndererek erken başvurularını yapabilirler” dedi. Develioğlu ayrıca, Turkcell’in 3G’de görüntülü görüşmeyi sesli görüşme ile aynı fiyattan sunacağını, böylelikle Turkcell müşterilerinin en ileri mobil iletişim teknolojisinden aynı fiyatla yararlanacağını belirtti.

Bireysel müşterilerin yanı sıra Turkcell’in kurumsal müşterileri de 2 Temmuz’dan beri erken başvuru yapabiliyorlar. Turkcell kurumsal müşterileri, 3G için çağrı merkezi ve kurumsal online işlem merkezinden kolaylıkla başvuruda bulunabiliyor.

Kaynak

Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.152 Saniyede Yüklendi.