Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Bilim ve Teknoloji
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Kolbastı çalan 'buzdolabı' !!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Kolbastı çalan 'buzdolabı' !!!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Fırtına Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator


Kayıt Tarihi: 11-09-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 689
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Fırtına Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kolbastı çalan 'buzdolabı' !!!
    Gönderim Zamanı: 24-06-2009 Saat 17:56
 
 
 
 
 
Trabzon'da bir beyaz eşya mağazasında satışa sunulan kolbastı müziği çalan buzdolabı büyük ilgi görüyor.

Kahramanmaraş caddesi üzerindeki bir beyaz eşya mağazasında yeni satışa sunulan buzdolabı, kolbastı müziği çalması nedeniyle farklılık gösteriyor. Mp3 sistemi sayesinde yüklenen her türlü şarkıyı çalma özelliğine sahip buzdolabı, Trabzon'da ve Türkiye'de son dönemlerdeki en çok ilgi gören oyun olan Kolbastı'nın müziğini de çalması nedeniyle "Kolbastı çalan buzdolabı" olarak satılıyor.

Mağaza yetkilisi Esma Bekar, kolbastı müziğinin ürüne yansıması nedeniyle satışları olumlu etkilediğini belirterek "Mağazaya gelen müşteriler kolbastı çalan buzdolabını görünce çok şaşırıyor. Bu ürünümüz Türkiye'de yeni çıkan bir modelimiz. Aynı zamanda kolbastı çalıyor, bununla birlikte bir çok müziği de çalabiliyor. Kolbastı Trabzon'u tanıtan bir oyun tarzı olduğu için bununla beraber bu buzdolabını Trabzon'da satmayı düşündük, iyi bir çıkış yapalım istedik. İyi de oldu, çok fazla ilgi çekti. Türkiye'de insanların ilk kez karşılaştığı bir durum bu.  Bazı müşterilerimiz gerçekten kolbastı çalıyor mu diye bize soruyor, gerçekte çaldığını görünce şaşırıyorlar. Kısacası insanların beğenisini topladı" dedi.

Buzdolabının kolbastı çalmasının kendilerini eğlendirdiğini ifade eden müşteriler ise ürünü mutfakların görmeyi çok arzu ettiklerini belirttiler.

 


Düzenleyen Fırtına - 24-06-2009 Saat 18:03

Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.174 Saniyede Yüklendi.