Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Güncel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Çin'de Kırmızı İpeğe Sarılı Mumya Bulundu !!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Çin'de Kırmızı İpeğe Sarılı Mumya Bulundu !!!!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
manolya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 12-11-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 106
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı manolya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Çin'de Kırmızı İpeğe Sarılı Mumya Bulundu !!!!
    Gönderim Zamanı: 05-05-2009 Saat 20:01
Çin'in Hubei Eyaletinde Kırmızı İpeğe Sarılı Bir Mumya Bulundu. Çin Medyasının Haberine Göre Jingzhou Şehrinin Batısında Antik Bir Antik Mezarda Bulunan Mumya 1,6 Metre Uzunluğunda. 
 
 
 
 
Çin'in Hubei eyaletinde kırmızı ipeğe sarılı bir mumya bulundu. Çin medyasının haberine göre Jingzhou şehrinin batısında antik bir antik mezarda bulunan mumya 1,6 metre uzunluğunda. Cinsiyetinin saptanması için laboratuar incelemesinin yapılacağı belirtilirken, mumyalanan kişinin saçlarının ve tırnaklarının bozulmamış halde olduğu, yüzünün ve ellerinin ipekle örtülmediği kaydedildi.

Jingzhou Arkeoloji Müzesi başkanı Wang Mingqin, sağ elinde siyah tespih olan cesedin, bu kadar zaman bozulmamasının çok enteresan olduğunu, bunun sebebinin ise cesedin sarılmış olduğu ipekten olabileceğini düşündüklerini belirtti. Wang, mumyanın bulunduğu yerde ne kadar zamandır olduğunu ve yaşını öğrenebilmek için gerekli laboratuar incelemelerini en yakın zamanda yapacaklarını ifade etti.
 

Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.