Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Florya Günlüğü: 26 Mart 2006 Pazar
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Florya Günlüğü: 26 Mart 2006 Pazar

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
darklevelone Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 12-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 382
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı darklevelone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Florya Günlüğü: 26 Mart 2006 Pazar
    Gönderim Zamanı: 27-03-2006 Saat 16:51
,
Florya Günlüğü: 26 Mart 2006 Pazar

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Denizlispor karşılaşması sonrasında, Galatasaray Spor Kulübü
Resmi Seyahat Acentası 1481 Incentive Organisation’ın düzenlediği özel uçuşla dün gece saat 01.00’de İstanbul’a döndü.

Sarı-kırmızılılar çalışmalarına hiç ara vermeden, çarşamba akşamı saat 20.00’de Ali Sami Yen Stadı’nda Ankaragücü’yle oynayacağı ertelenen Turkcell Süper Ligi 19.Hafta maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik ekibimiz E. Gerets, R. Stumpf, E. Keser ve N. A. Boloğlu

Denizlispor ile oynadığımız maçın kadrosunda bulunan oyuncularımız, 2x20 dakika koşudan oluşan rejenerasyon antrenmanını bitirdikten sonra, masaj ve sauna seanslarıyla maç ertesi programlarını tamamlamak üzere merkez binamıza geçti.

Sağlık ekibimizin yürüttüğü tedavi ve rehabilitasyon programı sonucunda durumunda iyileşme gözlenen Alioum Saidou ve dizindeki rahatsızlığı süren Hasan Şaş, kondisyoner Cevat Güler eşliğinde, özel bir antrenman programı dahilinde takımdan ayrı çalışırken, uyluk arka adalesindeki rahatsızlığına karşın maçta görev alan Hakan Şükür’ün tedavisine, rejenerasyon antrenmanı sonrasında devam edildi.

Rigobert Song belinde sürmekte olan rahatsızlık ve maçta oluşan küçük sakatlıklar, Stjepan Tomas ise aşil tendonundaki rahatsızlık nedeniyle antrenmana katılamadılar ve sağlık merkezimizde tedaviye alındılar.

Sağlık ekibimiz, kasığındaki bir rahatsızlığa rağmen maçta doksan dakika forma giyen Uğur Uçar’ın tedavisini de sürdürürken, Saşa Iliç ve Sabri Sarıoğlu’nun maçta oluşan sakatlıklarının tedavilerine de hemen başladı.

Maç kadromuzda bulunmayan yada maçta az süre alan oyuncularımız, antrenmanın ana bölümünde önce şut çalışması ve ardından dar alanda teknik bir çalışma yaptılar.

80 dakika süren antrenman, soğuma koşusu ve açma-germe çalışmaları ile tamamlandıktan sonra, oyuncularımız fitness çalışmaları için merkez binamıza geçtiler.

Oyuncularımız Song, Sabri ve İliç, antrenman sonrasında gerekli tetkikler için Acıbadem Carousel Hastanesi’ne gidecekler.

Sarı-kırmızılılar, Ankaragücü maçı hazırlıklarına yarın yapacakları tek antrenmanla devam edecek.
Resmi Seyahat Acentası 1481 Incentive Organisation’ın düzenlediği özel uçuşla dün gece saat 01.00’de İstanbul’a döndü. yönetiminde, güneşli havada, merkez sahamızda saat 10.30’da yapılan günün tek antrenmanına ısınma koşusu ile başlayan oyuncularımız, ısınma evresini açma-germe (esneklik) çalışmalarıyla tamamladı.


Düzenleyen darklevelone - 27-03-2006 Saat 16:52
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.203 Saniyede Yüklendi.