Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Magazin Haberleri
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Asi yine aşkını da setten buldu !!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Asi yine aşkını da setten buldu !!!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Fırtına Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator


Kayıt Tarihi: 11-09-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 689
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Fırtına Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Asi yine aşkını da setten buldu !!!
    Gönderim Zamanı: 09-02-2009 Saat 14:55
 
Üç ay önce İtalya’da garsonluk yapan bir gençle birlikte olan “Asi” dizisinin yıldızı Tuba Büyüküstün, şimdi yeni bir aşka yelken açtı.

Büyüküstün Antakya’da çekilen “Asi” dizisinin yeni görüntü yönetmeni Sami Saydan’la birlikte... Çiftin ilişkisi bir ay önce dizi setinde başladı. Altı ay önce boşandığı öğrenilen 36 yaşındaki Saydan, son olarak Türkan Şoray ve Hakan Balamir’in başrolünü oynadığı, ancak yayını ertelenen “Vurgun” dizisinin görüntü yönetmenliğini yaptı. Böylece Büyüküstün, aynı sette ikinci kez âşık oldu. Büyüküstün geçen sezon da dizide üvey kardeşi Aslan’ı oynayan Saygın Soysal ile birlikteydi.

Evden tekrar otele taşındı Bu sezon Antakya’daki çekimlere yanında çok sevdiği köpeğini de götürmek isteyen Büyüküstün, dizi ekibinin kaldığı otel yönetimi köpeğini kabul etmediği için yapım şirketinin tuttuğu evde kalıyordu. Ancak Büyüküstün, kararını değiştirdi ve köpeğini İstanbul’a gönderdi. Ardından da Büyüküstün sevgilisi Saydan’ın da kaldığı otele tekrar taşındı ...
 
 


Düzenleyen Fırtına - 09-02-2009 Saat 15:02

Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.