Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Trabzonspor & Beşiktaş
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Avni Aker’e 35000 kişilik stad yapacağız
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Avni Aker’e 35000 kişilik stad yapacağız

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Avni Aker’e 35000 kişilik stad yapacağız
    Gönderim Zamanı: 08-03-2006 Saat 21:30

Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu: Avni Aker’i yıkıp, 35 bin kişilik, Türkiye’nin en iyi stadını yapacağız.

Nuri Albayrak başkanlığındaki Trabzonspor Yönetimi’nin ağır toplarından biri olan ve takımla en yakından ilgilenen idarecilerin başında gelen, Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu önemli açıklamalarda bulundu. Son dönemlerde ciddi başarılar elde edip UEFA şansını artırmasına rağmen Bordo-Mavili takımın ulaştığı noktanın kendisini tam manasıyla tatmin etmediğini söyleyen Hacıosmanoğlu, üzerinde çalıştıkları projelerdeki durumu ve hayalindeki Trabzonspor’u anlattı.

‘Hocamıza haksızlık yapıldı’
“Göreve geldiğimizde takım sportif anlamda ağır bir hasta konumundaydı. İdari yönden önce bunu gidermemiz gerekiyordu. Bu nedenle de bütün oyuncularımızla bire bir konuştuk, sıkıntılarını dinledik. Çözebildiklerimizi çözdük, gitmek isteyenlerle yollarımızı ayırdık. Ardından hocamızla sık sık bir araya geldik. Çünkü Türkiye’yi ve bu insanların yapısını birilerinin ona anlatması lazımdı. Baktık ki, karakter olarak da bir Karadenizli’ye çok yakın ve uyum sorunu yaşamadık. O bir adım attı, oyuncular bir adım. Sonuçta gelinen noktanın doğru olduğunu herkes görüyor. Ayrıca sürekli olarak hocamızın negatif yönlerinin ortaya atılmasından dolayı iyi özellikleri ve kalitesi hiç su yüzüne çıkmadı. Devre arasında yaptığımız transferlerin tamamında hocamız ısrarcı oldu. İşte alınan verim ortada. Gerektiği gibi onore edilemediğini düşünüyorum...”

‘Bu kez erken başladık’
“Halilhodziç’in Türkiye’yi seçiş sebebi de oldukça duygusal aslında. Çünkü Bosna Hersek’teki savaş döneminde oradaki kişisel malvarlıklarına ciddi zararlar verilmiş ve o sıkıntılı zamanlarda en büyük desteği de Türkler’den görmüş. Bunun üzerine Trabzonspor’dan gelen teklifi de takım istediği durumdan kötü olmasına rağmen kabul etmiş. Böyle bir insanın önyargıları ya da kötü niyeti söz konusu edilemez. Şimdilik hepimiz bu sezon Avrupa’ya gitmek için işimize konsantre olduk. O nedenle sözleşme yenileme ya da başka konular lig bitiminde görüşülür. Bir sorun olacağını sanmıyorum, yola onunla devam edebiliriz. Zaten 1 Mart’tan itibaren başlattığımız yeni transfer stratejimizi de onun istekleri ve görüşleri doğrultusunda yapıyoruz...”

‘Formayı yıldız sattırır’
“Gelecek sezona yönelik çok ciddi ve önemli projelerimiz var. Şampiyonluk ve Avrupa’da yeniden ismini duyuracak bir Trabzonspor takımı oluşturmak için elimizi taşın altına soktuk. Dört ya da beş tane üst düzey yerli ve yabancı oyuncu mutlaka alacağız. Çünkü istediğimiz hedefe yürümek için alternatifi bol bir ekibe mecburuz. Zaten böyle kaliteli isimler aldığımız zaman taraftarımızın vereceği destek de katlanacaktır. Hatta bu nitelikteki oyuncuların formalarının satışı bile yaptığımız harcamayı karşılayabilir. Bunlar büyük kulüp olmanın zorunluluklarıdır. Bir de stat projemiz var... Gelecek sezon öncesinde Avni Aker’i tamamen yıkıp 35 bin kapasiteli ve Türkiye’nin bir numarası olacak bir stat yapacağız. O nedenle de Trabzon yerine maçlarımızı İstanbul’da yapmayı planlıyoruz. Bunun için Olimpiyat Stadı’nı düşünüyoruz. Böylece hem İstanbul’daki taraftarımızla da hasret gidermiş oluruz. Trabzonlular’ın da bunu anlayışla karşılayacağından eminiz. Çünkü 1 sezon sonra görecekleri stat onları çok memnun edecek...”

‘Tolga nasıl satılır!’
“Devre arasında renklerimize bağladığımız oyuncularımız hem futbol hem de kişilik olarak çok kaliteli çıktı. Stepanov o kadar kısa sürede uyum sağladı ki, şaşırılacak bir durum. Türkçe konuşmayı öğrendi, şehirde geziyor, yemeklerimizi yiyor. Ferhat gerçekten de kimsenin beklemediği bir seviyeye ulaştı. Ancak daha da iyi olacak. Kısacası zor olmasına rağmen önemli derecede isabet sağladık transferde. Her yıldızımız çok değerli. Bu iskeleti bozmamak gerekir. Örneğin geçmiş yönetimin Tolga konusundaki hatasının nelere malolduğu ortada. Satılması büyük hataydı...”

‘Sadrazam olmadan padişah olunmaz’
“Bir başkan yardımcısı gibi değil de onların bir ağabeyi gibi davranıyorum futbolculara. İşi gücü bırakıp onlarla birlikte kampa giriyorum, aynı havayı soluyorum. Bunun da onları mutlu ettiğini görmek güzel. Çünkü Trabzonspor hedeflediği sportif başarıyı bu ekiple yakalayacak. Onları anlamadan, dinlemeden yorumlar yapmak hatadır. Sonuçta herkesin, başkanın dahi üstünde Trabzonspor Kulübü vardır ve kimse onun üzerine çıkamaz. Trabzonspor her alanda hakkını yedirtmeyecek kadar güçlü, ama kimsenin kendisine başkasının hakkını vermesine müsade etmeyecek kadar da adaletlidir. Her kulüp yöneticisinin de bu zihniyette olması şarttır. Kimse sadrazam olmadan padişah olmaya kalkmamalı, makam sahipleri örnek olmalı. Onu yaparım, bunu yaparım, devletin susturamadığını ben susturum havaları iyi şeyler değil. Bu insanlar böyle konuşursa, 5 YTL bulup maça giden ve eğitim-genel kültür seviyesi düşük kişilere sahip çıkamayız.”
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.172 Saniyede Yüklendi.