Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Bilim ve Teknoloji
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - ZyXEL Switch’leriyle teknolojiyi yakalayın  !!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

ZyXEL Switch’leriyle teknolojiyi yakalayın !!!!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Fırtına Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator


Kayıt Tarihi: 11-09-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 689
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Fırtına Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ZyXEL Switch’leriyle teknolojiyi yakalayın !!!!
    Gönderim Zamanı: 13-01-2009 Saat 15:02
 
 
 
Genişbant erişim çözümleri alanında dünya lideri konumunda bulunan ve ülkemizde de 1 milyonu aşkın ADSL kullanıcısı tarafından tercih edilen ZyXEL, switch ürünleriyle benzersiz ve yüksek performanslı çözümler sunuyor.

ZyXEL’e özel iStacking ve iManage hizmetiyle rakiplerinden ayrılan ürünler, yeteneklerinin yanı sıra kolay kurulumu ve kalitesiyle de ön plana çıkıyor. ZyXEL switch ürünleriyle bireysel kullanıcılar için olduğu kadar kurumsal kullanıcılar için de zengin alternatifler sunan ZyXEL, birçok ilki ve yeniliği bünyesinde topluyor.

ZyXEL’e özgü bir yönetim teknolojisi olan iStacking, geleneksel stacking’lerden farklı olan switchleri web ara yüzü ile uzaktan yönetmek isteyen ağ yöneticilerine daha etkili ve esnek çözümler sunuyor. Böylece ağ yöneticilerin emeğinin en etkin şekilde kullanılmasını sağlıyor. ZyXEL’in switch ürünlerinde yer alan iManage hizmetiyse, yönetim maliyetlerini azaltarak kullanıcıların ürünün sadece satın alma sürecinde değil kullanım aşamasında da memnuniyetlerinin devam etmelerini sağlıyor. Öte yandan ZyXEL, XGS-4528F, XGS-4728F modellerinin sahip olduğu 24 portunun hem bakır hem de fiber olarak kullanılabilmesiyle de kullanıcıyı bir ilkle tanıştırıyor.

Switch ürünleriyle son kullanıcılara tak çalıştır kadar kolay kurulum sunarak teknolojiyi daha esnek uygulama fırsatı veren ZyXEL, kurumsal projelerde de öne çıkıyor. ZyXEL en son teknoloji ve standartları barındıran ürünleriyle yüksek performanslı çözümler sunuyor. Bunlardan biri olan PoE (Power over Ethernet) teknolojisi elektrik hatlarının olmadığı noktalarda cihazların ethernet portu üzerinden beslenerek çalışabilmesini sağlıyor. Böylece elektrik yüzünden daha önceden ulaşılamaz denen pek çok noktada proje gerçekleştirilmek artık mümkün olabiliyor.

ZyXEL switch ürünleriyle ev kullanıcısından internet servis sağlayıcılarına hatta telekom altyapılarına kadar uzayıp giden geniş bir yelpaze için çözüm üretiyor. Böylece tüm noktalarda kullanıcılara esneklik ve işlerlik kazandırıyor. Ürünlerinin fiyat performans oranlarıyla da dikkat çeken ZyXEL, modüler şaseye sahip MS-7206F switch ile üst segmentteki markalara güçlü bir alternatif oluşturuyor. ZyXEL switch ürünleri günümüzün yüksek hızlı hizmet veren Metro Ethernet’e uygun fiber hatlarını desteklemesinin yanı sıra GBit Ethernet’li ürünlerde yerel ağlarda da üzerine düşeni fazlasıyla yerine getiriyor. Metro Ethernet kullanımları için özel üretilmiş modelleri ile switch olmanın ötesinde özellikler sunarak ZyXEL farkını kullanıcılarına hissettiriyor.

ZyXEL Türkiye ofisindeki teknik ve satış ekibi, güçlü bayi ağıyla ihtiyaçlarınızı projelendirip ekonomik ve kaliteli çözümler sunmaya devam ediyor. Proje aşamasında verdiği destekle müşterilerinin yanlış modelleri seçmesini, yanlış mimarileri kullanmasını da önlüyor. ZyXEL kalitesi, fiyatları ve verdiği destek ile bir switch’den beklentilerinizi yükseltiyor.

Kaynak

Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.203 Saniyede Yüklendi.