Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Ünal Aysal’dan çağrı!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Ünal Aysal’dan çağrı!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ünal Aysal’dan çağrı!
    Gönderim Zamanı: 21-03-2006 Saat 23:28
Galatasaraylı işadamı Ünal Aysal, başkan adaylarına seslendi, "Herkes bir kişi etrafında birleşmeli. Durum öyle vahim ki kulübün bu seçimden sonra ikinci bir şansı yok. Kongreden beklenmedik bir sonuç çıkarsa alacaklılar kapıya dayanır" dedi

Galatasaray'da cumartesi günü yapılacak genel kurula sadece 5 gün kala konsensüs umutları giderek azalırken herkes, kongre için ABD'den dönen Ünal Aysal'ın işaretini bekliyor. Kimi destekleyecek, kimi işaret edecek, hisseler ne olacak? Aysal gelir gelmez kolları sıvadı. Camianın bir başkan adayının etrafında tek yürek olmasını amaçlıyor. Bu hedef için 2 gündür yoğun çaba harcayan Ünal Aysal, "Bu, Galatasaray'ın son şansı" diyerek durumun ciddiyetini dile getiriyor.

"Ben işaret vermem" diyen Ünal Aysal, "Kimse bunu beklemesin. Ben 6 adayı en faydalı bir şekilde nasıl birleştirebiliriz onun peşindeyim. Benim için şahıslar önemli değil. Önemli olan yönetime girecek insanların faydalı olup olamayacağı. Süremiz azaldı. Bu iş iki gün içinde gerçekleşmeli. Bir işadamı olarak asgari müşterekte buluşmadan yanayım. Sevdiğimiz insanların değil, faydalı olacak insanların arkasında durmalıyız. Durum öylesine vahim ki, Galatasaray'ın bu seçimden sonra ikinci bir şansı yok. Yani son şansımız. Oraya gelecek olan seçmenlerin önüne gerekli olan malzemeyi koymalıyız" diye konuştu.

Sihirli kelime; değişim
Kulübün çok ciddi bir sıkıntı içinde olduğunu belirten Aysal şöyle devam etti: "Herkes bu seçimi bir ümit olarak görüyor. Bankalar, futbolcular, piyasalar ve taraftarlar bu ümit içinde bekliyor. Beklenmedik bir sonuç çıkarsa bütün alacaklılar kapıya dayanır. Bu yüzden bir değişimin gelmesi gerekir. Aynı statü devam ederse ümit de biter. Ben ille de başkan değişsin demiyorum. Toplu bir değişim gerekiyor. Yönetim kurulu ve mentalitenin değişmesi gerekir. Seçime bu birleşme olmadan giren her aday büyük bir risk alacaktır. Bana göre sihirli kelimenin anlamı değişimdir. Gelen başkanın doğru, dürüst ve inandırıcı bir kavram ile oraya gelmesi gerekiyor. Ben bu birleşme için son ana kadar mücadele edeceğim. İleride başkanlık düşünmüyorum. Belki de seçimden sonra hiç karışmayacağım."

Ünal Aysal elinde tuttuğu Sportif A.Ş. hisselerine de değindi. Aysal, "Burada bankacı durumuna düştüm. Benim için önemli olan Galatasaray'ın bu durumdan kâr etmesidir. Şu anda borsa yüksek. Yani iş çabuk olursa kulüp 15-16 milyon dolar kâr edecektir" ifadesini kullandı.

Yukarı Dön
GOLDMAN Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 08-03-2006
Konum: Türkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 895
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı GOLDMAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22-03-2006 Saat 19:05
adam haklı son ümit bu eger yine bir iş dönüpte can aydın devam ederse bu sefer harbi işimiz zor
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.157 Saniyede Yüklendi.