Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Off-Topic > Geyik Muhabbet Ve Komedi > Fıkralar
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Nankör (Bayılacaksınız)
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Nankör (Bayılacaksınız)

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
se_demir Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 20-03-2006
Konum: Türkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 180
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı se_demir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Nankör (Bayılacaksınız)
    Gönderim Zamanı: 20-03-2006 Saat 07:50
Adamın birisi 4 çocuğu ve karısıyla birlikte yoksulluk içinde bir hayat sürerler. o kadar fakirlerdir ki evde yiyecek bir zeytin parçası bile yoktur. isi de olmayan adam iyice bunalıma girer ve bir gün oturup Allaha mektup yazmaya karar verir : "tanrım sana yalvarıyorum ne olur bana iki yüz milyon para yolla" der ve mektubu zarflayıp üzerine de "tanrıya" diye bir adres yazar ve postahaneden postalar.

Postahanedeki memurlar postaları ayırırken bu saçma mektubu görüp okumaya karar verirler ve okudukça üzülürler aralarında anlaşıp; "yazık bu adama aramızda para toplayıp gönderelim" derler ve yüz milyon toplayıp adamın evine mektup olarak bırakırlar.

Adam aksam eve gelir bir bakar masanın üzerinde bir mektup koşarak acar oda ne tanrı ona gerçekten para yollamıştır. hemen oturup "tanrıya" bir mektup daha yazar -tanrım sağol ama bir daha ki sefere parayı ne olur elden yolla. postahanedeki pezevenkler yarısını çalmışlar..
Yukarı Dön
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20-03-2006 Saat 09:08
LOLehueheuhheu komikti.Saol
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.172 Saniyede Yüklendi.