Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Basketbol
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - FIBA ALL-STAR nefes kesti
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

FIBA ALL-STAR nefes kesti

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: FIBA ALL-STAR nefes kesti
    Gönderim Zamanı: 18-03-2006 Saat 00:39

FIBA tarafından bu yıl üçüncüsü Limasol’da düzenlenen ve yaklaşık 6000 kişinin izlediği FIBA ALL-STAR şöleninde Dünya Karması, Avrupa Karması’nı 89-97’lik skorla yendi. Üç Sayı yarışmasında ise Fenerbahçe'li oyuncu Jarod Stevenson şampiyon oldu.


FENERBAHÇE'Lİ OYUNCULARDAN MÜKEMMEL PERFORMANS
Temsilcimiz Fenerbahçe’den Damir Mrsic, Kaspars Kambala ve Jarod Stevenson’da bu mücadelede gösterdiği performans ile göz doldurdu. Dünya Karması’nda yer alan Jarod Stevenson 12 dakika süre aldığı mücadeleyi 8 sayı, 1 ribaund, 2 asist ile tamamlarken, Avrupa Karması’nda yer alan Kaspars Kambala 23 dakikada 21 sayı, 8 ribaund, 1 asist, 2 top çalma ve Damir Mrsic 24 dakikada 9 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile tamamladı. Mücadeleye hızlı başlayan Dünya Karması ilk periyodu 24-31, devreyi de 41-47 önde tamamladı. İkinci yarıda toparlanan Avrupa Karması farkı kapatsa da son periyoda 75-76 geride girdi. Final periyodunda tekrar üstünlüğü ele geçiren Dünya Karması maçı da 89-97 kazandı. Dünya Karması’nda geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması giyen Khalid El-Amin 14 sayı, 6 ribaund, 4 asist, 1 top çalma ile takımını galibiyete taşıyan isimlerin başında geldi. Dünya Karması'nda en etkili isim ise en değerli oyuncu ödülüne ulaşan Marcus Hatten oldu. Avrupa Karması’nda Kambala 21 sayı ile maçın en skorer oyuncusu olurken, 8 ribaund ile en çok ribaund alan oyuncu oldu.


MVP DÜNYA KARMASI’NDAN MARCUS HATTEN
Maçın en değerli oyuncusu Dünya Karması’ndan Marcus Hatten oldu. Hatten, 18 dakika süre aldığı mücadeleyi 7/9 iki sayı, 1/1 üç sayı isabeti ile 17 sayı ile tamamlarken, 3 ribaund aldı. 2 asist yapan Hatten 1’de top çalma ile maçı tamamladı.


ÜÇ SAYI YARIŞMASI’NI FENERBAHÇE’DEN JAROD STEVENSON KAZANDI
All-Star maçında üç sayı yarışmasını finalde Gianmarco Pozzecco’yu yenen Fenerbahçe’li oyuncu Jarod Stevenson kazandı. İlk turda 4 oyuncu yarıştı. Bu oyuncular ikisi Fenerbahçe'li oyunculardı. Bu oyuncular; Damir Mrsic ve Jarod Stevenson, Gianmarco Pozecco ve Glenn McGowan. İlk turda mücadele eden Fenerbahçe’li oyuncu Damir Mrsic 14 sayı bulurken, Glenn McGowan 16 sayı buldu ve elendi. İlk turda Gianmarco Pozzecco ve Jarod Stevenson 18’er sayı atarak finalde mücadele etti. Final mücadelesinde son istasyona 15 sayı ile gelen Jarod Stevenson son atışlarda başarı sağlayarak şampiyonluğa ulaştı.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.203 Saniyede Yüklendi.