Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Off-Topic > Telefon &Tablet > Gsm Programları
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - iPhone 2G ve 3G  için  Versiyon Yükseltme ve Türkçe Dil Ekleme
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

iPhone 2G ve 3G için Versiyon Yükseltme ve Türkçe Dil Ekleme

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: iPhone 2G ve 3G için Versiyon Yükseltme ve Türkçe Dil Ekleme
    Gönderim Zamanı: 30-11-2008 Saat 01:12

iPhone 2.2 Versiyon Yükseltme ve Türkçe Dil

  • Bu işlemler basamakları ile iPhone'unuz en yeni yazılım versiyonu olan 2.2 ' ye yükselecek ve Türkçe dil seçimi yapabileceksiniz. Bu işlemler iPhone üzerinden değil, bilgisayarınız üzerinden yapılacaktır. Lütfen tüm basamakları dikkatlice okuyarak uygulayınız.
    1. iTunes programını açın. Kurulu değilse buradan indirebilirsiniz.
    2. iPhone'unuzu kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın.
    3. Bilgisayarınızda iTunes'un en son versiyonu kurulu olmalıdır. iTunes'un daha eski versiyonu kurulu ise ve otomatik versiyon kontrolü açık ise aşağıdaki mesaj ile karşılaşabilirsiniz , kapalı ise iTunes'da Help-Check for Updates seçtiğinizde aşağıdaki mesaj gelecektir.
  • "Download iTunes" seçtikten sonra Bilgisayarınızdaki iTunes ve QuickTime en son versiyona yükselecektir. Kurulum esnasında karşınıza gelecek seçeneklerden Safari'yi seçmek zorunda değilsiniz. Macintosh işletim sistemlerinde ve iPhone'da kullanılan tarayıcı programını bilgisayarınızda da denemek isterseniz, Internet Explorer alternatifi olan Safari'yi kurarak kullanabilirsiniz. Kurulum tamamlandığında bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekecektir.

4. Bilgisayarınızda iTunes'un son versiyonu kuruldu. iTunes'u açtığınızda öncelikle iPhone'unuzun versiyonunu kontrol edecek ve 2.2 versiyon yükseltme önerisi karşınıza gelecektir .

 

 
5. Bu öneriyi kabul ettikten sonra internet bağlantı hızınıza bağlı olarak ortalama 30 dk içerisinde 2.2 versiyonu Apple'ın sunucusundan indireceksiniz ve ortalama 15 dk içerisinde yeni versiyon iPhone'unuza kurulacaktır.

6. Kurulum tamamlandıktan sonra iPhone'un ana menüsünden Settings-General-International-Language sekmeleri altından Türkçe dil seçebilirsiniz.

7. Yeni versiyona geçiş sağladınız ancak iPhone'un hala bir takım eksikleri mevcut. Buradan detaylara ulaşarak iPhone'unuzu çok daha fonksiyonel halde kullanabilirsiniz.

iTunes üzerinden " Restore " seçimi yapmanız durumunda tüm bilgileriniz kaybolacaktır. Yeni versiyonu veri kaybı olmadan yüklemek için "Update" seçmeniz yeterlidir.

iPhone Versiyon 2.2 ile ulaşacağınız özellikler ile ilgili buradan bilgi alabilirsiniz.

Türkçeleştirme iPhone Garantisini Bozar mı ?

Yukarıdaki basamaklardan da anlaşılabileceği gibi Apple'ın yayınladığı dil paketi 2.2 versiyona yükseltilerek kullanılabilmektedir. Bu işlemin cihazın garantisini bozması söz konusu değildir.

Not: Bu işlemler Türkiye resmi satışı ile iPhone sahibi olanlar için geçerlidir. Yurtdışından aldığınız iPhone 2G ve 3G için kesinlikle uygulanmamalıdır. Versiyon 2.2 ' ye geçiş, Türkçe ve yüzlerce ekstra uygulama için bize ulaşınız. Yurtdışından alınan iPhone'lara bu yüklemeyi yaptıysanız iPhone'unuz kilitlenmiştir. Bu durumunda tekrar kullanılır hale gelmesi için servislerimizi ziyaret edebilir veya " Uzaktan Yardım" talebinde bulunabilirsiniz.
 

Düzenleyen invertor - 30-11-2008 Saat 01:13
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.