Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Off-Topic > Genel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - uzaylý balýk yakalandý!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

uzaylý balýk yakalandý!!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
hemþirerose Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 13-09-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 93
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı hemþirerose Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: uzaylý balýk yakalandý!!
    Gönderim Zamanı: 10-10-2008 Saat 11:25


Azak Denizi’nde avlanan Rostovlu balikcilar uzayliya benzeyen bir balik yakaladilar. Iki metre uzunlugunda ve siradisi bir gorunuse sahip baligi basta uzayli zanneden balikcilar, daha sonra baligi uzay bilimcilere teslim etmek yerine bir guzel yediler.

Siddetli firtinanin ardindan Rostovlular yakaladiklari iki metrelik baligi aglarla kiyiya cektiler. Tuhaf sesler cikaran balik, kopek baligina benziyordu.

Gercek bir uzayli yakaladiklarini zanneden balikcilar, hemen cep telefonlarina sarilarak baligin goruntulerini kaydettiler. Elde edilen goruntulerde baligin basi, vucudu ve uzun kuyrugu cok net bir sekilde goruluyor. Yaga batirilmiscasina parlayan baligin agirliginin ise yaklasik 100 kilo oldugu belirtildi.

Yaratik bicimindeki baligi yemeleriyle bilim adamlarini ve uzay bilimcileri hayal kirikligina ugratan Rostovlu balikcilar, daha once hic bu kadar lezzetli bir sey yemediklerini ifade ettiler.

Olaganustu Haller Dairesi yoneticisi Andrey Gorodovoy, yakalanan cismin cok tuhaf bir yaratik oldugunu ve bu cismin kesinlikle denizkizi olmadigini ifade etti.

“Azak Denizi denince akla denizkizi efsaneleri geldigi dogrudur ancak, Olaganustu Haller Dairesi uzmanlari tarafindan boyle bir sey tespit edilmemistir.”

Rostov hayvanat bahcesi mudur yardimcisi Aleksandr Lipkovic, balik bilimciler ile gorustugunu ve yakalanin baligin mersin baligina benzedigini ifade etti. Ancak, bu yakalananin oldukca ilginc bir gorunuse sahip oldugunu belirten Lipkovic, daha once buna benzer bir sey gormedigini dile getirdi.

2005 yilinda Reuters haber ajansi, Seul’un 140 km guneyinde Concu sehrinde ozel bir golde 80 cm uzunlugunda ve insaninkine cok benzeyen bir yuze sahip sazan baliginin bulundugunu duyurmustu.

Yukarı Dön
Fýrtýna Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator


Kayıt Tarihi: 11-09-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 689
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Fýrtýna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10-10-2008 Saat 11:41
Ýlginç bir olay  paylaþým için teþekkürler

Bir deli rüzðar olurum alýrým seni burdan kaybolurum
Yukarı Dön
S3Z3R Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge

Kayıt Tarihi: 31-03-2007
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 820
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı S3Z3R Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22-01-2009 Saat 21:01
Paylaþým için teþekkürler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.158 Saniyede Yüklendi.