Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Güncel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Küçük cani dehşet saçtı...!!!!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Küçük cani dehşet saçtı...!!!!!!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Fırtına Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator


Kayıt Tarihi: 11-09-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 689
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Fırtına Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Küçük cani dehşet saçtı...!!!!!!
    Gönderim Zamanı: 04-10-2008 Saat 08:31
 

Yarım saatte 13 hayvanı katletti

Avustralya'da bir hayvanat bahçesine gizlice giren 7 yaşındaki çocuk, nadir görülen hayvanları öldürdü, bazılarını da timsaha yedirdi.Olay, ülkenin kuzeyindeki Alice Springs kentinin Sürüngen Merkezi'nde meydana geldi. Güvenlik kameraları, çocuğun gizlice hayvanat bahçesine girdiğini ve alarmlara yakalanmadan ilerlediğini gösteriyor. Yedi yaşındaki erkek çocuk, bunu izleyen yarım saat boyunca tam 13 hayvan öldürdü.
Bunlardan bazılarını taşla vurarak, bazılarını da canlı canlı timsah kafesini çevreleyen iki çitin üzerinden timsahlara atıp yem ederek öldüren çocuğun, bu sırada gülümsediği de kameralardan görüldü. Alice Springs Sürüngen Merkezi'nin yetkilileri, olay karşısınad şaşkın. Görevliler, "yedi yaşında bir çocuğun, bu kadar kısa sürede, bu kadar büyük ziyana yol açması inanılmaz" diyor.

Çocuk mahkemeye verilemeyecek kadar küçük olduğu için, yetkililer, şimdi ona gözkulak olmayan ailesini dava etmeyi düşünüyor. Ölen hayvanlar arasında bir kaplumbağa, dört mavi dilli kertenkele, iki sakallı ejder, iki dikenli şeytan kertenkelesi ve 20 yaşındaki bir iguana da bulunuyor.
Hayvanat Bahçesi Müdürü Rex Neindorf ölen hayvanlardan çoğunun nadir bulunan ya da ergin hayvanlar olduğunu ve bu yüzden de telafi edilemeyecek kayıplar olduğunu söyledi.

Bir ara 3,3 metrelik tuzlu su timsahı "Terry"nin yanına girmeye çalışan çocuğun, polisteki sorgusu sırasında içine kapanıp tek kelime etmediği belirtiliyor
.

Kaynak



Düzenleyen Fırtına - 04-10-2008 Saat 08:32

Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum
Yukarı Dön
CASPER Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 21-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 527
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı CASPER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04-10-2008 Saat 22:29
Acayip bişey o hayvanlardan ne istemiş
Yukarı Dön
kral Açılır Kutu Gör
Administrator
Administrator


Kayıt Tarihi: 08-03-2006
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 957
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı kral Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05-10-2008 Saat 13:38
Demekki çocuğun piskolojik sorunları varmış yazık olmuş o hayvanlara da...
“Bilginin elde edilmesi... bizi iyiye ulaştıracaktır.
Yukarı Dön
hemşirerose Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 13-09-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 93
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı hemşirerose Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19-10-2008 Saat 14:35
bence burda çocuğu kullanmışlar bu olayın arkasında 2. yada 3.kişiler olduğuna inanıyorumm nasılsa çocuğun yaşı küçük  olduğundan dolayı ceza yemeyeceğini iyi akıl etmişler ama bence bu olayda en büyük suç çocuğun ailesinde çocukalrına sahip çıksalarmış:)

Düzenleyen hemşirerose - 19-10-2008 Saat 14:36
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.172 Saniyede Yüklendi.