Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Bilgisayar > Chat & Msn Programları
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - MSN, MSN söyle bana !
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

MSN, MSN söyle bana !

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: MSN, MSN söyle bana !
    Gönderim Zamanı: 14-03-2006 Saat 20:12
"Site site dolaştım, aradığım arkadaşı bulamadım" diyorsanız, işte size asla yalan söylemeyecek bir arkadaş. Encarta Instant Answer ile MSN’ninize yeni bir arkadaş eklemekle kalmayıp, aynı zamanda bir ülkenin nüfusundan, başkentine, matematik denklemlerinden, dünyanın güneşe olan uzaklığına kadar pek çok bilgiye anında ulaşmasınızı sağlayan bir ansiklopediye de sahip olacaksınız İnternetin boşalmak bilmeyen bir bilgi havuzu olduğunu söylemeye gerek yok herhalde. Bu bilgi havuzu içinde boğulmamamız için, 24 saat cankurtaran görevi gören arama motorları canla başla çalışıyorlar. Bilgiye ulaşmak son derece kolaylaştığı halde pek çoğumuz interneti sohbet ve eğlence amaçlı kullanı yoruz. Arama motoruna girip, aradı ğımız şeyi yazıp, doğru cevabı bulana kadar geçen süreyi bile göze alamı yoruz. Ama artık eğer İngilizce’niz varsa, MSN’de sohbet ederken de birşeyler öğrenebileceksiniz.

Bunun için tek yapmanız gereken MSN kontak listenize encarta@conversagent. com adresini eklemek. Encarta nedir? Encarta Microsoft’un internetten de erişilebilen ansiklopedisi. Encarta’ya normalde www.encarta.com ya da, encarta. msn.com adresinden erişiliyor. Encarta Instant Messenger ise, Amerikan Conversagent şirketi tarafından geliştirilen ve oldukça güçlü yapay zekâya sahip, MSN Messenger üzerinden sorduğunuz sorulara anında cevap verebilen bir robot. Encarta’ya birkaç soru sorduktan sonra, size bir davet gönderiyor. Bu daveti kabul ettiğinizde, konuşma penceresinin yanında ufak bir tarayıcı ekranı açılıyor. Robot size cevap verirken, siz de bu pencereden sorduğunuz soruyla ilgili, yazı, resim, video, ses gibi materyellere anında ulaşabiliyorsunuz.
Yukarı Dön
sayko Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge
Fıkra ve spor bölüm moderatörü

Kayıt Tarihi: 09-09-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 198
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı sayko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13-09-2006 Saat 20:19
msn kontak nerde  :)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.176 Saniyede Yüklendi.