Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Bilgisayar Güvenliği / Computer Security > Güvenlik Programları, Güvenlik ve Güvenlik açıkları
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Cepte Anahtar Taşıma Dönemi Bitiyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Cepte Anahtar Taşıma Dönemi Bitiyor

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
CASPER Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 21-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 527
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı CASPER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Cepte Anahtar Taşıma Dönemi Bitiyor
    Gönderim Zamanı: 28-08-2008 Saat 20:10
Cepte Anahtar Taşıma Dönemi Bitiyor

Kale Endüstri Holding bünyesinde yer alan Kale Kilit Dış Ticaret, güvenlikte ileri teknolojiye sahip ürünü XD Elektronik Kilit ile yaşam alanlarında en üst seviyede güvenlik sağlıyor.

Birbirinden farklı özelliklere sahip tüm çelik kapılara uyumlu yapısıyla dikkat çeken üründe rolling kod sistemi sayesinde ID anahtarın kod numarası her kullanımda değişerek güvenliği maksimuma çıkarıyor. 9 kişiye kadar kullanıcı tanımlanabilen XD Elektronik Kilit, merkezi kilitleme sistemi ile kapıyı tek seferde 9 farklı noktadan kilitleyerek tam güvenlik sağlıyor.

Ev Sahibinin Tanımladığı Kişiler Kapıyı Açabiliyor

XD Elektronik Kilit’te kapı sadece ev sahibi tarafından tanımlanan kişiler tarafından açılıp kapanabiliyor. Cepte anahtar taşıma zorunluluğunu ortadan kaldıran üründe tanımlanan şifre girildiği anda kapı açma-kilitleme işlemi gerçekleşiyor. Teknolojik üstünlüğünün yanı sıra çelik gövdesi ve aydınlatma sistemi ile de modern bir görüntüye sahip. Pil ömrü yaklaşık 1 yıl olan XD Elektronik Kilit düşük voltaj (enerji) uyarısı veriyor. Buna rağmen piller değiştirilmezse tamamen pillerin boşaldığı durumda 9 voltluk pil bloğu ile geçici enerji beslemesi yapılarak giriş yapılabiliyor.

Zorlama ve Darbelere Karşı Alarm Uyarısı

Kapıya dışarıdan herhangi bir zorlama ve darbe durumunda 80 desibel şiddetindeki alarm devreye girerek kullanıcısını uyarıyor.

Kullanım konforu, kalitesi ve teknolojinin sağladığı eksiksiz güvenlik özelliği ile pek çok yaşam alanında tercih gören XD Elektronik Kilit; uçakların kokpit kapıları, deniz otobüslerinin kaptan köşkleri, büyükelçilikler, müsteşarlıklar, devlet binaları ve bankalar gibi güvenliğin en üst seviyede gerekli olduğu kamusal ve özel mekanlarda kullanılıyor.

Kale Endüstri Holding bünyesinde 1986 yılından bu yanan faaliyet gösteren Kale Kilit Dış Ticaret, gelişen dünyanın teknolojik gelişmelerini yaşam alanlarına eksiksiz güvenlik ve kullanım konforu sağlamak adına kullanıcılara sunuyor. İthal ettiği tüm ürünleri kalite ve teknoloji anlamında tescil ettiren Kale Kilit Dış Ticaret, CE, UL, ISO ve EMC gibi uluslararası standart sertifikalarına sahip.ü

 

 

 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.162 Saniyede Yüklendi.