Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Dünya Baros transferini konuşuyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Dünya Baros transferini konuşuyor

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
S3Z3R Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge

Kayıt Tarihi: 31-03-2007
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 820
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı S3Z3R Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Dünya Baros transferini konuşuyor
    Gönderim Zamanı: 26-08-2008 Saat 17:46
Dünya Baros transferini konuşuyor

Galatasarayımızın uzun süren uğraşlardan sonra kadrosuna kattığı Çek yıldız Milan Baros transferi, dünya basınında geniş yer buluyor.

Galatasarayımızın bonservisi Fransız ekibi Olimpik Lyon'da olan ancak geçtiğimiz sezonu İngiltere Premier Lig takımlarından Portsmouth'ta kiralık olarak geçiren Çek golcü Milan Baros'u transfer etmesi, gerek Avrupa gerekse dünya basınında geniş yer buldu. CNN, FOX, Reuters, AFP, AP gibi dünyanın önde gelen haber ajansları ve medya kuruluşları Galatasaray'ın Milan Baros'u transfer etmesini manşetlerine alırken, futbol dünyasının saygın yayın organları da internet siteleri aracılığıyla duyurdukları haberlerde, Baros'un Galatasaray'a transferine geniş yer ayırdı.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) resmi yayın organı uefa.com, transferle ilgili olarak ziyaretçilerine, 'Galatasaray Baros'u İstanbul'a getiriyor' diye seslenirken, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) ise okurlarına 'Baros Galatasaray'la imzalıyor' diyerek hitap etti.

Bu arada, Galatasarayımızın Liverpool'dan transfer ettiği yıldız futbolcu Harry Kewell ise Sarı-kırmızılılarla çıktığı ilk iki resmi maçta attığı goller ve oynadığı futbolla ülke basınının gündem konularından biri oldu. Özellikle 4-1 kazanılan Denizlispor karşılaşmasının ardından yayın yapan The Herald Sun Australia, The Australian Sport, Fox Sport Australia, Sydney Morning Herald gibi Avustralya gazeteleri, Kewell'dan övgüyle bahsetti.


Kaynak

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.143 Saniyede Yüklendi.