Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Magazin Haberleri
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - ZEHRA’YA ERKEK KARDEŞ GELİYOR!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

ZEHRA’YA ERKEK KARDEŞ GELİYOR!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
darklevelone Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 12-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 382
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı darklevelone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ZEHRA’YA ERKEK KARDEŞ GELİYOR!
    Gönderim Zamanı: 14-03-2006 Saat 05:20

Kaya Çilingiroğlu'nun Hülya Avşar'dan boşanmasına neden olan sevgilisi Feraye Tanyolaç'ın hamile olduğu kesinleşti. Geçtiğimiz günlerde çocuğunun cinsiyeti için muayeneye giden Tanyolaç, bebeğinin erkek olacağını öğrendi.




Kaya Çilingiroğlu'ndan 3,5 aylık hamile olan Feraye Tanyolaç'ın bebeği aldırmamasının en büyük nedeni ise Çilingiroğlu'nun erkek çocuk özlemi.

ÜÇÜNCÜ KAYA GELİYOR

Kaya Çilingiroğlu-Feraye Tanyolaç çifti doğacak çocuklarının ismini bile belirlediler. Çilingiroğlu, doğacak oğluna Kaya ismini verecek. Böylece Çilingiroğlu ailesine üçüncü kuşak Kaya gelmiş olacak. Çilingiroğlu'nun 2001'de vefat eden profesör babasının adı da Kaya'ydı. Çilingiroğlu'nun, çocuğunun cinsiyetinin belli olduğu gün sevinçten havalara uçtuğu ve o günün akşamı sevgilisini şık bir restorana yemeğe götürdüğü öğrenildi.

HÜLYA HAMİLEYKEN EVLENMİŞTİ

Çocuğun adının bile belirlenmesi ufukta evlilik var mı sorusunu gündeme getirdi. Çiftin yakın arkadaşları, Tanyolaç'ın bebeği doğurmayı çok istediğini, ancak bebek sahibi olmayı evlilikten önce tuttuğunu söylüyor. Çilingiroğlu, 1997 yılında Paris'te gözlerden uzak Hülya Avşar'la evlenmişti. Avşar, nikah defterine imza attığı gün 3,5 aylık hamileydi. Bu durum, Çilingiroğlu'nun Tanyolaç'la yine gözlerden uzak evlenebileceğini akla getiriyOR

NE GÜZEL ZEHRA'YA KARDEŞ OLUR

Hülya Avşar, geçtiğimiz pazar akşamı boşandığı eşi Kaya Çilingiroğlu'yla her zaman gittikleri Tarabya'daki restoranda buluşmuş, gazetecilerin soruları üzerine de, "Ben Feraye Hanım'la dört sene birlikte çalıştım. İyi bir kızcağız. Kaya ile hiç oturup ilişkisi hakkında konuşmadık. İlişki onların ilişkisi ve bunu yaşamaya hakları var.

Ben mutlu olduklarına inanıyorum, evlenmeyi düşünür ve beni de davet ederlerse seve seve gider hatta sahne bile alırım. Bu arada ben Feraye Hanım eğer hamileyse ne güzel Zehra'ya da bir kardeş olur. Kaya'nın çocuğunun her zaman başımın üstünde yeri vardır. Dolayısıyla partnerinin de öyle. Kaya'nın mutluluğu önemli. Hırs, kıskançlık yapıp insanların hayatlarıyla oynamam ben. Hayat bu ne olacağı belli olmaz" demişti

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.172 Saniyede Yüklendi.