Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Trabzonspor & Beşiktaş
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Kadir Topbaş Beşiktaş’ı ziyaret etti
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Kadir Topbaş Beşiktaş’ı ziyaret etti

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kadir Topbaş Beşiktaş’ı ziyaret etti
    Gönderim Zamanı: 14-03-2006 Saat 03:58
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bugün Beşiktaş Kulübü'nü ziyaret ederek Başkan Yıldırım Demirören ile görüştü. Akaretler'deki kulüp binasında gerçekleşen ziyarette İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören' in yanısıra Genel Sekreter Kenan Öner, yönetim kurulu üyelerinden Erhan Kamışlı, İlhan Durusoy ve Yahya Kemal Gencer karşıladı.

Başkan Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri ile biraraya gelen Kadir Topbaş, Beşiktaş Kulübü'nün mazisinin çok eskilere dayandığını ifade ederek, "Spor, ülkelerin tanıtılması için çok önemli bir reklam kaynağıdır. Büyük kulüpler, spora, futbol dışında diğer branşlarla da hizmet ediyor. En büyük arzumuz, yüzde 60'ı genç nüfusa sahip olan ülkemizin her spor dalında önemli başarılara imza atması. Bunu da kaliteli yöneticiler başaracaktır. Yıldırım Demirören'in ailesi ile çok eskilere dayanan tanışıklığımız var. Sayın Başkan çok başarılı bir yönetici. Bunun farkındayız" dedi.

Sporun aynı zamanda centilmenlik olduğunu sözlerine ekleyen Kadir Topbaş, "Son günlerde zaman zaman tekrar eden seyirci hatalarını önleyebilmek için, üç büyük kulübün başkanları ile bir araya geldim. İnanıyorum ki, taraftarlarımız bu konuda bizlere doğru cevaplar verecektir" ifadelerini kullandı. Topbaş, İstanbul'un adım adım 2010 Avrupa Kültür Başkentliği'ne doğru gittiğini de belirterek, "AB müzakere masasında olan bir ülkede, futbolun daha kaliteli olması gerekiyor" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a ziyareti için teşekkür eden Başkan Demirören ise, tribünlerdeki çirkin tezahüratların engellenmesi için mülki amirlerin ve federasyonun alacağı her türlü kararı destekleyeceklerini belirtti. Demirören, "İstanbul kulüplerinin hukuka uygun getirdiği her projeye Anakent Belediyesi'nin sahip çıkarak destek olmasını istiyoruz. Kulüpler artık tamamen kamuoyu ve toplumun bir parçası olduğuna göre belediyelerin de kulüplere destek olması gerekiyor" dedi.

Fulya Projesi ile ilgili de konuşan Başkan Yıldırım Demirören, "Bu proje Sayın Başkanımız'dan ilçe belediyesine geçmiştir. Başkan onaylamıştır, proje artık ilçe belediyesindedir. İmza kurumadan 'bitti' demem. Ancak, kendisi ile her konuda anlaştık" şeklinde konuştu. Kadir Topbaş, ziyaret sonrası Başkan Yıldırım Demirören'e plaket hediye etti.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.