Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Trabzonspor & Beşiktaş
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Gökdenizi sahada gördüğümde heyecanlandım
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Gökdenizi sahada gördüğümde heyecanlandım

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gökdenizi sahada gördüğümde heyecanlandım
    Gönderim Zamanı: 14-03-2006 Saat 03:53

Trabzonsporlu futbolcu Gökdeniz Karadeniz'in eşi Serra Karadeniz, dün akşam eşini sanki sahalarda ilk kez seyrediyormuş gibi duygulandığını ve gözyaşlarını tutamadığını söyledi.
Serra Karadeniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 6 ay cezanın ardından eşi Gökdeniz'i dün akşam oynanan Galatasaray maçında seyrettiğini dile getirerek, ''Gökdeniz'i sanki sahalarda ilk kez seyrediyormuş gibi duygulandım, gözyaşlarımı tutamadım'' dedi.
Gökdeniz'in ceza alması ve ardından yaşanan olayların üst üste geldiğini ifade eden Karadeniz, ''Herşey üst üste geldi. Gökdeniz, 6 ay ceza aldı ancak bize 6 yıl gibi geldi. Zaman hiç geçmek bilmedi. 6 aylık cezanın en güzel yanı ise bizi olgunlaştırmasıydı. 40-50 yaşına gelsek bu kadar tecrübe kazanamazdık. Bu süreç bizi çok olgunlaştırdı'' diye konuştu.
Serra Karadeniz, yaşanan olayların etraflarındaki insanları tanıma fırsatı verdiğini de vurgulayarak, şunları söyledi:
''Etrafımızdaki dostumuzu, düşmanımızı, herşeyi, herkesi tanıdık. O yüzden geçmişi düşünmek istemiyoruz. Artık eşim, ben ve kızım, beyaz bir sayfa açtık. Geçmişi açmak ve kurcalamak istemiyoruz. Ama şu da bir gerçek ki evimizde ve dışarıda çok zor günler geçirdik. Allaha şükürler olsun, sağlık olunca herşeyin üstesinden geliniyor.'' Gökdeniz'in ceza süresince çok çalıştığını ve çok fazla hırs yaptığını belirten Karadeniz, şöyle devam etti:
''Çünkü Gökdeniz'in kafasında hiçbir soru işareti, vicdan azabı çekecek hiçbir şey kalmamıştı. Vicdanında da herşeyi çözdüğünü düşünüyorum. Bundan sonra onun tek hırsı ve hevesi başarılı olmak. Maç öncesi çok heyecanlıydık, korkuyorduk. Bütün duyguları bir arada yaşadık. Taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir karşılamaydı. Ben böyle bir karşılamayı bekliyordum. Çünkü karşımızdaki Trabzonspor taraftarıydı. Bir tepki olur diye korktuk ama bundan sonra Gökdeniz'in taraftarın gönlünü de fethedeceğine inanıyorum.'' Eşi Gökdeniz'in çok hırslı bir insan olduğunu ifade eden Serra Karadeniz, ''Gökdeniz, futbolu çok seviyor. Bunu sadece iş ya da para kazanmak için yapmıyor. Onun en büyük zevki futbol oynamak. Çok mutlu ve heyecanlıyız. Bizim için lig yeni başladı, çok güzel duygular hissettik. Galibiyet olsaydı daha da mutlu olacaktık. Gökdeniz'in yeniden başlaması bizim için çok önemliydi'' diye konuştu.
Karadeniz, 6 ay sürecinde çok farklı şeyler yaşadıklarını belirterek, ''Eş olmak daha da zor çünkü herşeyi onunla siz yaşıyorsunuz. Üstüne bebekte gelince çok zor günler geçirdik. Ama kızımız bizim bütün sıkıntılarımızı, acılarımızı hafifletti. Bundan sonra çok daha güzel olacak'' dedi.
Yaşanan olaylar sırasında hiçbir korkuya kapılmadığını vurgulayan Serra Karadeniz, şunları kaydetti:
''Bu herhalde Karadenizlilikten kaynaklanıyor. Bir şeyden korksak zaten hiçbir şeyle baş edemeyiz. Sadece kurşunlanma olayından değil, hiçbir şeyden korkmadık. Allahın verdiği canı, Allah alır. Alnımıza ne yazılmışsa o olur. Ama üzüldük, mutsuz olduk, psikolojik olarak etkilendik. Hatta bebeği bir süre dışarıya çıkartmamayı, bize ne olacaksa olsun diye düşündük. Ama sonra nereye kadar bu durum sürer dedik. O nedenle şimdi normal olarak yaşıyoruz, işimize gidiyoruz. Zaman herşeyin ilacı, hep birlikte bembeyaz bir sayfa açtık.'' Serra Karadeniz, Trabzonspor taraftarının dün akşam oynanan maçta kendileri için en iyisini en güzelini yaptıklarına belirterek, şöyle devam etti:
''Trabzonspor taraftarına teşekkür ediyorum. Yaşanan olaylar sonrasında kenetlenme oldu. Mağazamıza geldiklerinde ya da başka yerde karşılaştığımızda hep Gökdeniz'in oynamasına beklediklerini söylüyorlardı. Taraftara verilecek en güzel hediye Gökdeniz'in çok daha başarı olup, Trabzonspor'u çok daha iyi yerlere taşımasıdır. Gökdeniz'in gol atması bizi ayrıca sevindirdi.'' Maçı 8 aylık kızı Naz ile izleyen Serra Karadeniz, ''Ben bütün maçlara gidiyordum. Sadece Naz'ın doğduğu dönem bir süre gidememiştim. Bundan sonra kızımla birlikte her maça gideceğiz. Naz'ı dün ilk kez maça götürdüm maçın 35 dakikasını hiç sesini çıkartmadan ilk defa izledi. Zaten Naz, maç izlemeyi çok seviyor. Evde de babasıyla sürekli maç seyrediyorlar. Gökdeniz'in sahaya çıkması, onu orada görmek bize büyük bir mutluluk verdi'' ifadelerini kullandı.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.164 Saniyede Yüklendi.