Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Bilgisayar > Programlar
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - WinASO Registry Optimizer 4.0.7
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

WinASO Registry Optimizer 4.0.7

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
GOLDMAN Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 08-03-2006
Konum: Türkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 895
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı GOLDMAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: WinASO Registry Optimizer 4.0.7
    Gönderim Zamanı: 14-08-2008 Saat 23:40
WinASO Registry Optimizer 4.0.7




WinASO Registry Optimizer bir kayıt defteri düzenleme ve iyileştirme yazılımıdır. Windows işletim sistemindeki tüm veri giriş-çıkışlarının kayıtlarının yer aldığı "Kayıt Defteri Düzenleyicisi" bilgisayar kullanımı sırasında oluşan çeşitli sorunlardan dolayı eski kararlı yapısını kaybedebilmektedir. Bu kararlı yapının kaybolması da sistem performansının düşmesine, hatta çeşitli zamanlarda (özellikle de bilgisayarın açılışında) sistemin hata iletileri vermesine neden olmaktadır.

Bu yazılım kayıt defterindeki bozulan anahtarları bularak bunların eski hallerine gelmesini sağlamakta ve zamanla biriken gereksiz kayıt defteri girdilerini silebilmektedir. Peki bu gereksiz girdiler nasıl oluşmaktadır? Bilindiği üzere Windows işletim sistemine zamanla kullanıcılar yeni yazılımlar yüklemekte ve bu yazılımları belli bir zaman sonra sistemlerinden kaldırabilmektedir. Sistemden kaldırılan bir yazılımında normal şartlar altında kayıt defterindeki girdileri kalmaktadır. Her yazılımın yükleme-kaldırma işleminden sonra kayıt defteri biraz daha fazla gereksiz girdi ile şişmektedir. Bu şişme de haliyle bir performans kaybına yol açmaktadır. İşte WinASO Registry Optimizer yazılımı bu gereksiz girdileri bularak silebilmektedir.
 
 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.141 Saniyede Yüklendi.