Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Donanım & Hardware > Network
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - PHP 4 İçin Son Günler
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

PHP 4 İçin Son Günler

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
S3Z3R Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge

Kayıt Tarihi: 31-03-2007
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 820
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı S3Z3R Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: PHP 4 İçin Son Günler
    Gönderim Zamanı: 12-08-2008 Saat 12:47
nternete güç veren programlama dili PHP'nin eski sürümleri için sunucu tarafındaki destek kesilmeye başlanıyor. Desteklenecek en eski sürüm hangisi olacak?



PHP 4 için 4.4.9 sürümü yayınlandı. Bu sürümle birlikte sekiz yıldır süren geliştirme çalışmaları en sonunda arşivlerdeki yerini alacak. PHP 4 için verilen resmî destek artık son bulacakken bazı üçüncü şahıs projeler sayesinde PHP 4 için de çeşitli yamalar yayınlanacak. Çünkü yıllarca süren güncelleme ve bakım çalışmalarının ardından PHP 4'ten daha yukarıya göç edemeyecek veya etmeyecek birçok sistem bulunuyor.

PHP 5 Güncellemesi Kaçınılmaz

Bunun için PHP güvenlik uzmanı Stefan Esser'in yürüttüğü Suhosin projesiyle bazı güvenlik güncellemeleri yayınlanmaya devam edecek. Tabii bu destek de 2008 sonuna kadar süreceği için illa ki bir güncelleme ve geçiş gerekecek. Dolayısıyla şu an desteklenen tek sürüm olan PHP 5'e (geçerli tam sürüm 5.2.6) geçiş yapılması şimdi değilse bile önümüzdeki sene kaçınılmaz olacak.

kaynak


Düzenleyen OSCAR - 12-08-2008 Saat 12:48
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.146 Saniyede Yüklendi.