Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - G.Saray'da olağanüstü hal!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

G.Saray'da olağanüstü hal!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
S3Z3R Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge

Kayıt Tarihi: 31-03-2007
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 820
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı S3Z3R Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: G.Saray'da olağanüstü hal!
    Gönderim Zamanı: 11-08-2008 Saat 23:17



G.Saray'da olağanüstü hal!
Takımımızda krtitik Steaua Bükreş maçı öncesi olağanüstü hal ilan edildi


G.Sarayımızda Steaua Bükreş maçı öncesi 'olağanüstü hal' ilan edildi. Şampiyonlar Ligi'nde 13 Ağustos'ta Rumen temsilcisi Steaua'yı Ali Sami Yen'de ağırlayacak Sarı - Kırmızılılarımızda kötü gidiş, başkanımız Adnan Polat'ı harekete geçirdi. Önceki gün yapılan akşam antrenmanını izleyen Polat, daha sonra
teknik kadromuz ve futbolcularımızla bir toplantı yaptı. Başkanımız, zorlu maraton öncesi futbolcularımıza konuşma yasağı da getirerek sadece işlerine motive olmalarını istedi.

Diğer taraftan hafta sonunu tatil yaparak geçiren futbol şube sorumlularımız Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ'ı yoğun bir mesai bekliyor. İkilinin bugünden itibaren Florya'ya kamp kuracakları belirtildi. Transfer konusunun ise şimdilik askıya alındığı ifade edildi. Takımımızın motivasyonunun bozulmaması için bu karar alınırken, yüksek maliyetler yüzünden strateji değiştirildi. Buna göre maliyeti düşük ve gelecek vaat eden futbolcular listeye alınacak.

G.Sarayımızda Şampiyonlar Ligi'ne kalınması durumunda yönetimimiz kesenin ağzını açacak. Yönetimimizin UEFA'dan gelecek 5.4 milyon Avro'nun yarısını futbolcularımıza prim olarak vermeyi düşündüğü de gelen haberler arasında...

Sarı - Kırmızılılarımızda teknik direktörümüz Michael Skibbe'nin oyun şablonu da yavaş yavaş belirlenmeye başladı. Alman teknik adamımızın orta sahayı kalabalık tutup bu bölgeden ileri sürpriz çıkışlarla sonuca gitmek istediği öğrenildi. Kalede ise Aykut'un tercih edileceği kaydedildi. De Sanchis'in Bursaspor'la yapılan hazırlık maçının ikinci yarısında sergilediği performans sınıfı geçmezken Skibbe, Aykut'a 'hazır ol' mesajı verdi.

Cim - Bomumuzda şanssızlıklar bir türlü sona ermiyor. Hastalığı nedeniyle Bursa'da forma giyemeyen Meira, bu kez antrenmanda sakatlandı. Portekizli futbolcunun sol ayak bileği ve tabanında ağrısı olduğu belirtildi ve tedaviye alındığı kaydedildi.

Kaynak

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.