Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Valencia Aurelio'ya talip oldu mu?
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Valencia Aurelio'ya talip oldu mu?

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Valencia Aurelio'ya talip oldu mu?
    Gönderim Zamanı: 16-11-2007 Saat 03:01
 İspanyol spor basını, bazı Türk gazetelerinde yer alan ''Valencia'nın yeni teknik direktörü Roland Koeman'ın Fenerbahçe'de oynayan milli futbolcu Mehmet Aurelio'yu istediği''
iddialarını doğrularken, iki farklı görüşü ortaya attı.

Marca gazetesi, Valencia kulübü yöneticilerinin şimdilik Aurelio'nun transferine sıcak bakmadıklarını yazarken, AS gazetesi ise Norveç-Türkiye maçında kulüp tarafından izlenecek Aurelio için Fenerbahçe ile masaya oturabileceğini iddia etti.

İspanyol Marca gazetesi, Koeman'ın, Aurelio ile ilgili talebini geçen salı günü toplantıda Valencia Kulübü Spor Direktörü Miguel Angel Ruiz'e ilettiğini kaydetti. Koeman'ın, Valencia'ya geldiği ilk günden bu yana ''çantasında Aurelio isminin olduğunu'' iddia eden gazete, Hollandalı teknik adamın, yardımcısı Tony Bruins aracılığıyla Aurelio hakkında geniş bilgi sahibi olduğunu belirtti.

Ancak, Valencia kulübü yöneticisi Ruiz'in, henüz Aurelio talebini net bir şekilde masaya yatırmadığı, çünkü takımın öncelikli sorununu bir orta saha oyuncusu değil, sol kanat oyuncusu olarak gördüğü ifade edildi.

Valencia'nın orta sahasına bu sezon başında 17 milyon avro verilerek alınan Manuel Fernandes'in halan uyum sürecinde olduğu ve hafif sakatlıklar geçirdiğinden kendisinden beklenen performansı tam yansıtamayan Ruben Baraja'nın daha yüksek düzeye çıkmasının beklendiği, bu yüzden orta sahada Aurelio gibi yeni bir isme gerek olmadığı iddia ediliyor.

Marca'ya göre, Valencia'nın en büyük sorununun, Miguel ve Moretti'nin sakatlıklarından dolayı sol kanatta olduğu savunulurken, kulübün de bu konuda çözüm aradığı söyleniyor.

Öte yandan AS gazetesi ise Valencia kulübünden bir gözlemcinin Norveç-Türkiye maçını izleyerek Aurelio hakkında not tutacağını ileri sürdü. Gazete, gelecek günlerde İspanyol kulübünün Aurelio için Fenerbahçe ile masaya oturabileceğini iddia etti
.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.