Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Güncel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Polonya Devlet Başkanı hastaneye kaldırıldı
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Polonya Devlet Başkanı hastaneye kaldırıldı

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
GOLDMAN Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 08-03-2006
Konum: Türkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 895
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı GOLDMAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Polonya Devlet Başkanı hastaneye kaldırıldı
    Gönderim Zamanı: 04-09-2007 Saat 07:06
 
Polonya Devlet Başkanı hastaneye kaldırıldı  
BRÜKSEL (İHA) - Polonya Devlet Başkanı Lech Kaczyinski'nin enfeksiyona bağlı bir rahatsızlık sebebiyle hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Polonyalı yetkililer Devlet Başkanları Lech Kaczyinski'nin durumunun iyi olduğunu ve sadece bir enfeksiyon geçirdiğini açıklasa da bazı kaynaklar, 58 yaşındaki Kazinsky'nin uzun zamandır kalp problemi olduğunu ve bugün hastaneye kaldırılma sebebinin de kalp krizi olduğunu iddia etti.

Polonya'da şu sıralar ortaya çıkan siyasi skandalın da yaşanan muhtemel kalp krizinde etkili olduğu gelen haberler arasında. İçişleri Bakanı'nın ülkenin zengin işadamlarıyla yolsuzluk ve rüşvet ilişkisi olduğu şüphe edilen Başbakan Yardımcısı Andrzej Lepper'i polis soruşturması öncesi hazırlıklı olması için telefonla uyardığının ortaya çıkması, Cumhurbaşkanı Lech Kaczyinsk'nin ikiz kardeşi ve aynı zamanda Başbakan olan Jaroslaw Kaczyinski'nin de hakkında da ciddi soruşturma açılmasına yol açtı. İddialara göre, son günlerde ülke gündemine bomba gibi düşen bu konu, Devlet Başkanı Kazyinski'yi sağlığından etti.
 
 
 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.