Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Güncel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Massa: 'İstanbul Kariyerimin Dönüm Noktası'
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Massa: 'İstanbul Kariyerimin Dönüm Noktası'

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj Tersinden sırala
eren_tufekci Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 03-05-2007
Konum: İstanbul
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 102
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı eren_tufekci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Massa: 'İstanbul Kariyerimin Dönüm Noktası'
    Gönderim Zamanı: 31-08-2007 Saat 04:18
 Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix'sinin galibi Ferrari pilotu Felipe Massa, İstanbul'da 2 yıl üst üste kazanmanın kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Massa, yarış sonrası ilk 3 pilotun düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, 3. kez İstanbul Park'ta yarıştığını ve son 2'sinde birinci olduğunu hatırlatarak, “Bu çok güzel bir duygu. Bu pisti ve şehri çok seviyorum. Burası benim kariyerim için bir dönüm noktası oldu” dedi.
< ="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js" =text/>  

Yarış sırasında kaskında bir sorun yaşadığını, ön tarafındaki plastik bölümün savunma sisteminde bir çatlak olduğunu belirterek, “Konsantrasyonumu kaybediyordum. Sonra o bölümü çıkardım ve attım. Daha sonra da rahatladım” diye konuştu.

Yumuşak lastik kullanmalarının doğru bir karar olduğunun yarışta görüldüğünü anlatan Massa, “Kumar oynadık ve kazandık. Startta yumuşak lastiklerin bize avantaj sağlayacağını biliyorduk” şeklinde konuştu.

RAIKKONEN: “ELİMDEN GELENİ YAPTIM”

Yarışta ikinci sırayı elde eden Ferrrari'nin Finlandiyalı pilotu Kimi Raikkonen ise bugün geçiş yapmanın çok zor olduğunu ifade ederek, “Yarış dünkü sıralama turları ile kararlaştırılmıştı. Ben elimden geleni yaptım, ama geçiş için çok fazla şansım yoktu” dedi.

Raikkonen, lastiklerinin bu yarışta iyi performans çıkardığını da sözlerine ekledi.

ALONSO: “MUCİZE BEKLİYORDUM, OLDU”

Yarışı 3. sırada tamamlayan McLaren Mercedes'in İspanyol pilotu Fernando Alonso ise ilk virajda 6. sıraya düşmesinin kendisi için iyi olmadığını vurgulayarak, “İlk pit stopta eski yerime kavuştum. Önümde 3 pilot vardı. Hata yapmaktan kaçındım. Mucizeler bekliyordum. Bu mucize Hamilton'ın başına geldi ve lastik sorunu yaşayınca ben de podyuma çıktım” diye konuştu.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.