Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Aslanda son aday Kone
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Aslanda son aday Kone

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Azrail Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 29-04-2007
Konum: Kocaeli
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Azrail Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Aslanda son aday Kone
    Gönderim Zamanı: 09-08-2007 Saat 20:54
Galatasaray Yönetim Kurulu'nun, Hollanda'da PSV Eindhoven'in forması giyen 24 yaşındaki forvet oyuncusunun transferinde son aşamaya geldiği, Le Mans'da oynayan Grafite ile Portolu Postiga'nın ise yedekte tutulduğu öğrenildi.



 Yabancı santrfor arayışlarını tüm hızıyla sürdüren Galatasaray'ın PSV'nin genç forveti Arouna Kone'yi renklerine bağlamaya çalıştığı öğrenildi.

Fildişi Sahili Milli Takımı'nın da formasını giyen 24 yaşındaki yıldız oyuncu için Hollanda ekibi ile anlaşma noktasına gelen sarı - kırmızılı kulübün, en geç hafta sonuna kadar bu transfere nokta koymasının beklendiği bildirildi.

PSV forması altında 52 maçta 21 gol atan ve birçok Avrupa kulübünün peşinde koştuğu Kone'nin milli takımda ise 25 maçta 7 golü bulunuyor.
Hızı, tekniği ve güçlü fiziği ile dikkat çeken genç yıldızı ilk sırada tutan yönetimin, bu transferde pürüz çıkması halinde alternatif olarak Fransa'nın Le Mans takımında oynayan Grafite'i düşündüğü bildirildi.

29 yaşındaki Brezilyalı oyuncuyu uzun süredir yakın takibe alan Galatasaraylı yöneticilerin, 34 maçta 12 gol atan Grafite için her konuda anlaşmaya vardıkları öğrenildi. Türkiye'ye gelmeye sıcak bakan Brezilyalı golcünün, sarı-kırmızılı kulüpten haber beklediği ifade edildi.

UEFA'da oynayacaklar
Galatasaray'ın forvet arayışlarında listesine aldığı üçüncü ismin ise Portolu Helder Postiga olduğu öğrenildi. 25 yaşındaki oyuncu 2003 sezonunda büyük umutlarla Tottenham'a transfer olmuş ancak bir yıl sonra Porto'ya geri dönmüştü.

2006 yılında Saint - Etienne'de kiralık oynayan Postiga geçtiğimiz sezon Porto forması altında 24 maçta 10 gol atmıştı. 30 kez Portekiz Milli Takımı'nda da görev alan yıldız oyuncu 10 kez ağları havalandırmıştı.

Galatasaray Yönetimi'nin öncelikle Kone'yi transfer etmek için tüm olanaklarını zorladığı, diğer iki ismin ise yedekte bekletildiği kaydedildi. Sarı-kırmızılılar, yeni forvetlerini UEFA Kupası ön elemesinde oynatmayı da planlıyor.
Yukarı Dön
S3Z3R Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge

Kayıt Tarihi: 31-03-2007
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 820
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı S3Z3R Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09-08-2007 Saat 20:58
 insallh gelir
Yukarı Dön
S3Z3R Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge

Kayıt Tarihi: 31-03-2007
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 820
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı S3Z3R Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09-08-2007 Saat 21:09
 galiba adnan amca alcak koneyi
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.