Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Güncel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Dünyanın en zenginleri listesinde 21 Tür
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Dünyanın en zenginleri listesinde 21 Tür

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Dünyanın en zenginleri listesinde 21 Tür
    Gönderim Zamanı: 11-03-2006 Saat 04:12
Forbes dergisinin 2006 yılı ''dünyanın en zenginleri'' sıralamasında, bilgisayar devi Microsoft'un patronu Bill Gates, 50 milyar dolarlık servetiyle yine birinci sırada yer aldı. Forbes'in sıralamasına bir yıl içinde 102 yeni zenginin dahil olduğu belirtilirken, 42 milyar dolarlık servetiyle Berkshire Hathaway yatırımın başındaki Amerikalı Warren Buffett, ikinci sıradaki yerini bu yıl da korudu.
 
En zenginler listesinin ilk 10'luk dilimine giren ilk Fransız olan LVMH grubunun patronu Bernard Arnault 7'nci sırada yer alırken L'Oreal firmasının patronu Fransız Liliane Bettencourt, dünyanın en zengin kadını unvanıyla 15'inci sıraya yerleşti.
 
Sıralamadaki milyarderlerin 371'inin Amerikalı; Avrupa kıtasındaki 196 milyarderden de 55'inin Alman, 33'ünün Rus, 14'ünün Fransız olduğu belirtildi. Asya-Pasifik ülkelerinden listeye giren 115 milyarderin 27'sinin Japon, 23'ünün Hintli, 8'inin de Çinli olduğu kaydedildi. Latin Amerika'dan sıralamaya 33 servet sahibi girerken, bunlar arasında 16 Brezilyalı ve 10 Meksikalı zenginin bulunduğu ifade edildi.
 
Listede, Türkiye'den Rahmi Koç, Ömer ve Şevket Sabancı, Aydın Doğan, Turgay Ciner, Hasan Çolakoğlu, Hüsnü Özyeğin, Ferit Şahenk, Semahat Arsel, Erol Sabancı, Filiz Şahenk, Suna Kıraç, Tuncay Özilhan, Bülent Eczacıbaşı, Kamil Yazıcı, Ahmet Zorlu, Ömer Dinçkök, Mehmet Karamehmet ve ailesi, Asım Kibar, Murat Vargı ve Faruk Yalçın da yer alıyor.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.203 Saniyede Yüklendi.