Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - V.Manisa'dan gol şov: 6-1
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

V.Manisa'dan gol şov: 6-1

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: V.Manisa'dan gol şov: 6-1
    Gönderim Zamanı: 21-12-2006 Saat 01:09
 Fortis Türkiye Kupası B Grubu maçında V.Manisaspor evinde Eskişehirspor'u 6-1 yendi. Maçın gollerini V.Manisa'dan 7. dakikada Şener, 10. (pen.) ve 30. dakikalarda Holosko, 44. dakikada (pen.) Sezer, 82. ve 84.(pen.)dakikalarda Hakan kaydederken Eskişehirspor'un tek sayısını ise 71. dakikada (pen.) Mahmut kaydetti.

Maçın en ilginç noktası ise atılan 7 golün 4'ünün penaltıdan kaydedilmesiydi.

Alınan bu sonuçla Eskişehirspor 4 puanda kalırken, V.Manisaspor puanını 4'e yükselterek averajla Eskişehirspor'u geçti. Grupta 5. hafta maçları 14 Ocak 2007'de oynanacak.

Sivas zor da olsa kazandı: 1-0

Fortis Türkiye Kupası C grubu 3. maçında Sivasspor kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni 1-0 mağlup etti.

İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren karşılaşmada, ikinci yarıda oyuna ağırlığını koyan Sivasspor Mehmet Yıldız ve Musa Kuş'la girdiği net gol pozisyonlarından yararlanamadı.

65. dakikada  Mehmet Yıldız  attığı şık golle ev sahibi takıma galibiyeti getirdi. Sivasspor aldığı bu galibiyetin ardından C grubunda 4 puanla 4. sıraya yükseldi. Sivasspor son maçında deplasmanda Gaziantepspor'la karşılaşacak.

Konya'da kaleleri şaşırdılar: 2-2

Fortis Türkiye Kupası B Grubu karşılaşmasında Konyaspor ile Ankaraspor Konya Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadelede 90 dakika sonunda takımlar sahadan 2-2'lik eşitlik ile ayrıldı.

Kalelerini şaşırdılar...
8. dakikada Konyaspor'da Ömer'in kendi kalesine attığı gol ile 1-0 öne geçen konuk ekip Ankaraspor 47. dakikada Tayfun ve 49. dakikada oyuncuları Ediz Bahtiyaroglu'nın kendi kalesine attğı gol ile avantajını yitirdi ve 2-1 geriye düştü. 87. dakikada ise Ankaraspor'un atağında oluşan karambolde El Saka'nın dokunuşuyla topu kendi ağlarıyla buluşturdu ve konuk ekip beraberliği yakaladı. 

Bu sonuçla birlikte Konyaspor grupta puanını 4'ya çıkarttı. Ankaraspor ise puanını 3'e yükseltti.

 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.175 Saniyede Yüklendi.