Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Güncel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Erdoğan: Her doğan, sigortalı doğacak
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Erdoğan: Her doğan, sigortalı doğacak

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Erdoğan: Her doğan, sigortalı doğacak
    Gönderim Zamanı: 20-11-2006 Saat 05:36
 
  
Kocaeli - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 1 Ocak 2007 itibariyle toplumun tüm kesimlerini kapsayacak genel sağlık sigortasını hayata geçireceklerini belirterek, böylece her doğanın sigortalı doğacağını söyledi.
 
Erdoğan, Kocaeli Belediyesi'nce yaptırılan SEKA Parkı 1. Etap ile aralarında hastane, öğrenci yurdu, hizmet binalarının da bulunduğu 12 noktada gerçekleştirilecek toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, son 4 yıldır Türkiye'yi adım adım dolaştıklarını ve her şehre yeni yatırımlarla gittiklerini ifade etti.

Her alanda toplum ve devletin el ele vermesine önem verdiklerini belirten Erdoğan, devletin de toplumun da her geçen gün güçlendiğini, eğitim, sağlık, adalet, ulaşım ve dış politikada Türkiye'nin dünyayla rekabete girecek konuma geldiğini söyledi.
 
Konuşmasında, sağlık alanında yapılanlara da değinen Erdoğan, hastanelerde rehin kalma gibi çağ dışı bir anlayışa son verdiklerini de ifade ederek, ''Artık benim vatandaşım hastanelerde rehin kalmıyor, kalmayacak'' dedi.Tüm sosyal güvenlik kurumlarının ayrım yapılmaksızın sağlık hizmetlerinden faydalandıklarına da işaret eden Erdoğan, "1 Ocak 2007 itibariyle toplumun tümünü kapsayacak genel sağlık sigortasını hayata geçiriyoruz. Böylece her doğan, sigortalı doğacak. Düşük gelirliler ve geliri olmayanın sağlık sigortası devlet tarafından karşılanacak" dedi.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.211 Saniyede Yüklendi.