Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - ZOR OLDU 2-1
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

ZOR OLDU 2-1

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj Tersinden sırala
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ZOR OLDU 2-1
    Gönderim Zamanı: 09-11-2006 Saat 07:00
 Fortis Türkiye Kupası 3. tur 2. hafta maçlarında Galatasaray İzmir Atatürk Stadı'nda Karşıyaka'ya konuk oldu.

Ligde ve Avrupa'da aldığı sonuçlar ile çalkantılı bir dönem yaşayan Galatasaray İzmir ekibini müsabakanın ikinci yarısında Ümit Karan ve Hasan Kabze ile bulduğu goller ile 2-1 mağlup ederek kötü gidişine dur dedi ve kupada 2'de 2 yaparak puanını 6'ya çıkardı.

Karşılıklıklı ataklar ile geçen ilk yarı sonucunda takımlar meşin yuvarlağı ağlara gönderemedi ve devre 0-0 eşitlik ile tamamlandı. İkinci yarıda 62. dakikada Ümit Karan ve 74. dakikada oyuna ikinci yarıda giren Hasan Kabze'nin golleriyle farkı ikiye çıkaran G.Saray'a İzmir ekibinden cevap 82. dakikada Birol ile geldi.

89. dakikada G.Saray kalecisi Fevzi yüzde yüzlük bir golü kurtararak sarı - kırmızılılar adına olası bir kazaya izin vermedi. Galatasaray 9 asından yoksun gittiği İzmir'de Karşıyaka virajını kayıpsız geçerken maçın 54. dakikasında Necati yaptığı ters hareket sonucu sakatlanarak sahayı gözyaşıyla terketti ve yerini Hasan Kabze'ye bıraktı.

Fortis Türkiye Kupası'nda grup maçlarında 2. hafta müsabakaları yarın oynanacak Konyaspor - Vestel Manisaspor karşılaşması ile tamamlanacak.

MAÇTAN DAKİKALAR
12. dakikada gelişen Galatasaray atağında sol kanattan Sabri'nin ceza sahasına yaptığı ortada kale önünde Ümit Karan ve Carcusca, topa dokunamadı.
26. dakikada Orhan Ak'ın uzun pasında ceza sahasında Necati, topa dokunamadı.
32. dakikada Necati'nin ara pasında ceza sahası içinde topla buluşan Mehmet Topal, sert vurdu. Kaleci Recep, topu yumruklayarak uzaklaştırdı.
33. dakikada Carrusca'nın soldan ortasında topa gelişine vuran Ümit Karan'ın sert şutunda meşin yuvarlak, kaleci Recep'te kaldı.
44. dakikada sağ kanattan Sezer Badur'un kullandığı köşe atışında ceza sahası ön direkte iyi yükselen Birol'un kafa vuruşunda top, direğin dibinden auta çıktı.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.175 Saniyede Yüklendi.